Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Trenutni transfer budzet Milana je 6,7 miliona evra.

Сериозно ова o_O ?
[DOUBLEPOST=1469111617][/DOUBLEPOST]
Ако не си ги лапате вие јас ќе си го сечам :D
Чекаат бака да се шитне за да се донесат Мусачо и Зелински. Пари од кинези ако има тек во јануар. До тогаш ќе се молимо бар да бидеме на средина на табела.

и јас сум за @Scirea или @DeviAngel, на мене не ни помислувајте, не дека нема да ја направам, ама ме мрзе, може и Предатор, фанот на Јуве, тагните го, неможам да го најдам :P
Не зезај. И така имаш 6-7 акаунти тука отвори тема од еден не биди геј. XD

Стек експертиза нека отвори, и така ги знае сите клубови еххеехехехехехехехе

Штом нејќе Ширеа и јас сум за Стефан-Цобе такозвани експерт за тенис.

Може да даде и некој тип за тоа како Веснина ќе ја тепа Бушард.

Од @Толстој имате и гратис тема за Серија Б. Мислам дека најсериозна е неговата програма за овие избори.

Стек може една тема за Премиер,Примера,СеријаА и Бундес да отвори, сфе прати он за викенди :Д

Кимо, иди пиј пиво на Аца Лукас и климај ја тимбата на четирисекундно очајно клипче и не кур умарај. Ќе отворам ја тема бе, не е фрка, само ќе убацам и 5-60 очајни досетки, све ќе убијам што може да се убие, ќе посакате да го заборавите форумот. Али, кој ве ебе, сами биравте. :kuracc:

Ок, ај иди брцни нозе у Охрид пак за да ти се насоберат риби кои подоцна ќе мутираат од шо ти корнат нозете ти ебам тоа пемперлето, ја ко чоек те пофалив, сварно си експертиза и сфе пратиш ти види шо праиш :Д хехе XD :Д

Иначе трофео тим купот сезонава ќе играат Милан, Сасуоло и некоја екипа од Ла Лига. Најверојатно Селта.... XD

Т.е не може @Толстој , има еден куп миланези што отварале теми наназад.
@Mondonico ја отвари ланската тема 14/15.

Ја сум за @Scirea или некој ромердаш @santino @Boom Shaka Lakka и уште 1-2ца од овие имаше ама не ми текнува у моментов. :D

Не рачунај на мееееее....Не рачунај на мене! ... Не можам брат... Ете Деви се вратил нека отвори ... Или Ширеа пошто го почитуваме и последно кога отворил Јуве во Б го испратија, па се надеваме дека традицијата ќе продолжи... Може и Толстој, ама под услов да не пишува како Толстој по една реченица пола страница.
И за Мондо би гласал, ама не можам научни статии да читам.

Не рачунај на мееееее....Не рачунај на мене! ... Не можам брат... Ете Деви се вратил нека отвори ... Или Ширеа пошто го почитуваме и последно кога отворил Јуве во Б го испратија, па се надеваме дека традицијата ќе продолжи... Може и Толстој, ама под услов да не пишува како Толстој по една реченица пола страница.
И за Мондо би гласал, ама не можам научни статии да читам.
Не не, Деви отпаѓа пошто ќе ископира текстови на англиски од неговиот форум, твитер и фудбал италија. :D

Или некој од вас, или Стекот ама пошто ти и Шака Лакот оДкажавте тогаш Стекот и официјално е нов отварач на тема.

@Stefan-kobe копиле шчуо?

Не не, Деви отпаѓа пошто ќе ископира текстови на англиски од неговиот форум, твитер и фудбал италија. :D

Или некој од вас, или Стекот ама пошто ти и Шака Лакот оДкажавте тогаш Стекот и официјално е нов отварач на тема.

@Stefan-kobe копиле шчуо?
k

Јас , мислам нај добро е јас да отворам , пошто лани кога Јуве имаше 12 бода после 15 кола и беше 19 место , реков дека ке освои а не како некој будали што се праеја . можам да ви кажам 1ви , три места кој ке бидат , само приватна порака и лајк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom