- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Ако ништо друго, Интер во Икарди и Милан во Бака имаат поквалитетна деветка од Јуве.Ако ги видиме играчите на Милан и Интер, тогаш Падоин за нив е спој на Меси и Роналдо во едно...
![]()
Ако ништо друго, Интер во Икарди и Милан во Бака имаат поквалитетна деветка од Јуве.Ако ги видиме играчите на Милан и Интер, тогаш Падоин за нив е спој на Меси и Роналдо во едно...
![]()
Браво. Најреален пост.Милан последниве години се одалечи од победничките патеки така да за кога и да се заинтересираат ќе треба да понудат малце повеќе од тоа што на пример актуелниот шампион Јуве би го понудил за истиот играч.. Сигурен сум дека ако вие загризевте за Бака за ние за Манџукич, цените ќе беа обратни, ние на ателтико ќе му исплатевме 30 вие на за Бака 20.
На крајот ќе се видит колку вределе 30те милјони од Бака, 18те од Манџукич, и сите други останати трансвери
Ако ништо друго, Интер во Икарди и Милан во Бака имаат поквалитетна деветка од Јуве.
Па најозбилно бе, ако дојде некоја умреница како да бидам оптимист? Доаѓаше Зарате, доаѓаа и Скелото и Карја па не бев оптимиста, знаев дека се гревови. Ете Кондогбија дојде, не можам да кажам дека е лош трансфер, исто и Дибала за кај вас, ама Алекс на куров ми Сандро дека бил еден од најдобрите бекови е ЖИМИ КУРОВ што е така.Ако ги видиме играчите на Милан и Интер, тогаш Падоин за нив е спој на Меси и Роналдо во едно...
![]()
Според мене се боље од Манџукич во моментов бе да ти ебам тоа
Mрш бе да ти ебам фацата печалбарскаСпоред мене се боље од Манџукич во моментов бе да ти ебам тоа![]()
Пер искрено досадни и ич не интересни сте со овој Падоин. Со сила пробувате да го напраите некоја легенда на форумов.Ако ги видиме играчите на Милан и Интер, тогаш Падоин за нив е спој на Меси и Роналдо во едно...
![]()
Maнџукич прошла сезона во лш на ниту еден од тие тимови не им даде гол.Е вистина, друго е да му клаваш голови на Реал, Челзи, Барса, а друго на Зенит, Рубин Казан, Борусија Менхенгладбах, Клуб Бруџ и Дњипропетровск. Мое мислење е дека 30 милиони се многу, не дека играчот неможи да се доразвија, има толку години колку што Милан платија за него.
Стураро бе. Кој друг играч може да избие таква топка пред глава на играч у полуфинале? Плус трча као коњ.Dobro Mandzo e najdobar so uste nepocnata sezona.
I Padoin pak ke iskine zaedno so Kedira najdobriot DM.
Kovacik ама он си отиде иако несакашеСтураро бе. Кој друг играч може да избие таква топка пред глава на играч у полуфинале? Плус трча као коњ.