Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ќе почне сезона ќе ги снема магично од темава:icon_mrgr:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.391
Аман бе, ама ги потценувате Јуве. Подобар напад никако немате од Јуве. За да имате подобар напад треба и во средината да имате добри играчи, а и добри бекови. Нешто што го немате во Интер и Милан. Да не зборувам и за тимската игра која ја немате. Стураро и Переира се добри играчи и конечно повеќе минутажа ќе добиваат. Додајте ги и Погба, Маркизио и Кедира и + нов играч кој ќе го ангажираат до крајот на август кој сигурно ќе биде добар.

Манџукиќ одлично ќе се вклопи во играта на Јуве. Неверојатно е како отсекогаш е толку потценуван :cuc: Јасно ми е дека ви свиѓаат тип на напаѓачи како Агуеро, но да го оспориш квалитетот на Манџукиќ ми е многу чудно.

Искрено само Рома може да му конкурира на Јуве и ако има изненадување тогаш тоа само може тие да бидат. Никој друг тим. Наполи подобри ќе бидат сезонава гарант, лани со многу слаби тимови изгубија бодови. Лацио исто мене ми е појак тим моментално од Интер и Милан иако на хартија немаат подобри играчи.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Бака на крај ќе има дупло повеќе голови од Манџукиќ, е тогаш ќе прајме математики. :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.236
Поени од реакции
18.414
Бака на крај ќе има дупло повеќе голови од Манџукиќ, е тогаш ќе прајме математики. :)
Јувентус нека има 1/2 бодови повеќе од оние на Милан и нема зошто да правиме математики.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.391
Тоа најмалку е битно. Верувај дека е најмалку битно ако Бака постигне 30 гола и биде најдобар стрелец во лигата, а Мората и Манџукиќ имаат по 15 голови кога на крај Јуве ќе биде прв, а Милан 6-ти. Јуве ќе го ценат Манџукиќ и заради борбеноста и големата работа што ќе ја врши на теренот, затоа и го ангажираа. Алегри е свесен дека не може да очекува од Манџукиќ дека ќе постигне 30 гола.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Јувентус нека има 1/2 бодови повеќе од оние на Милан и нема зошто да правиме математики.
Ние титула да освојме па Бака ако сака 20 нека има :D

Не кажав ништо за титулата бе ебаго :D иако то се знај оти ние ќе освоиме, ама ај таму нема да имаме дупло повеќе од вас бодови :Д

C

Castiel

Гостин
Аман бе, ама ги потценувате Јуве. Подобар напад никако немате од Јуве. За да имате подобар напад треба и во средината да имате добри играчи, а и добри бекови. Нешто што го немате во Интер и Милан. Да не зборувам и за тимската игра која ја немате. Стураро и Переира се добри играчи и конечно повеќе минутажа ќе добиваат. Додајте ги и Погба, Маркизио и Кедира и + нов играч кој ќе го ангажираат до крајот на август кој сигурно ќе биде добар.

Манџукиќ одлично ќе се вклопи во играта на Јуве. Неверојатно е како отсекогаш е толку потценуван :cuc: Јасно ми е дека ви свиѓаат тип на напаѓачи како Агуеро, но да го оспориш квалитетот на Манџукиќ ми е многу чудно.

Искрено само Рома може да му конкурира на Јуве и ако има изненадување тогаш тоа само може тие да бидат. Никој друг тим. Наполи подобри ќе бидат сезонава гарант, лани со многу слаби тимови изгубија бодови. Лацио исто мене ми е појак тим моментално од Интер и Милан иако на хартија немаат подобри играчи.
Споредбата што ја направиме беше на идвидуално ниво. На тимско ниво секако дека јуве е подобар. Никој не ги оспорува квалитетите на Манџукич. Тимски играч е. Не е нкој што има блесоци али врши работа.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Тоа најмалку е битно. Верувај дека е најмалку битно ако Бака постигне 30 гола и биде најдобар стрелец во лигата, а Мората и Манџукиќ имаат по 15 голови кога на крај Јуве ќе биде прв, а Милан 6-ти. Јуве ќе го ценат Манџукиќ и заради борбеноста и големата работа што ќе ја врши на теренот, затоа и го ангажираа. Алегри е свесен дека не може да очекува од Манџукиќ дека ќе постигне 30 гола.
а од кај знаеш оти манџо ќе пружи борбеност и добра игра на теренот? никогаш манџо не се докажал во италијански клуб, јас во манџо го гледам новиот Марио Гомез, иста ситуација беше и со него коа дојде го правеа Бог во Фиренца, ама не покажа ништо.

Ипак, времето ќе каже.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.320
Поени од реакции
5.991
ние барем знаеме дека кога-тогаш ќе си оди, за разлика од легендата на Интер...
Не само што се знае дека ќе си оди, туку и ќе дрпнат 80+ милиони, ќе си го надоградуваат тимот.:D Ќе си дрпаат пари од стадионот, ќе вложуваат во играчи...

Додека за другите ќе важи ФФП правилото, ќе играат на стадиони од Бенито Мусолини...

Последно уредено:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.287
Аман бе, ама ги потценувате Јуве. Подобар напад никако немате од Јуве.
На форум не е да се спомене ниту прв братучед на бивши играч на Баерн, одма му се ставате.
Нигде на минатите страни нема да најдеш реченица дека зборуваме за нападот на Јуве.
Едноставно беше поставена реченицата, дека Јуве нема подобра 9ка од другите и тоа е тоа. Нападот нигде не е споменат, ама ги вртите работите како сакате.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.391
На форум не е да се спомене ниту прв братучед на бивши играч на Баерн, одма му се ставате.
Нигде на минатите страни нема да најдеш реченица дека зборуваме за нападот на Јуве.
Едноставно беше поставена реченицата, дека Јуве нема подобра 9ка од другите и тоа е тоа. Нападот нигде не е споменат, ама ги вртите работите како сакате.
Прееска постот што го пишав не се однесува само за муабетите од прееска туку и за изминатите денови и недели каде што многу го потценуваат Јуве по заминувањето на Видал и Пирло.

Се зборуваше повеќе пати како тоа Манџукиќ е слаб напаѓач, а и општо Јуве како многу се ослабнати. Како што можеш да прочиташ не пишав мислење само за Манџукиќ туку и општо за целиот тим на Јуве како и за останатите тимови.

И нормално дека ќе пишувам мислења за бивши играчи на Баерн. Дали лоши дали добро тоа небитно. Сигурно нема да пишувам за Пацини, бившиот играч на Милан..

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.287
Прееска постот што го пишав не се однесува само за муабетите од прееска туку и за изминатите денови и недели каде што многу го потценуваат Јуве по заминувањето на Видал и Пирло.

Се зборуваше повеќе пати како тоа Манџукиќ е слаб напаѓач, а и општо Јуве како многу се ослабнати. Како што можеш да прочиташ не пишав мислење само за Манџукиќ туку и општо за целиот тим на Јуве како и за останатите тимови.

И нормално дека ќе пишувам мислења за бивши играчи на Баерн. Дали лоши дали добро тоа небитно. Сигурно нема да пишувам за Пацини, бившиот играч на Милан..
Муабетот ти беше надоврзан на минатиот муабет, тоа што одвреме навреме се потценува Јуве мене ми е сосема нормално. И тоа не видов дека се потценува интензивно, туку се пушта малку водичка.

Манџукич е готов производ и за него можеме да дискутираме, ти зборуваш за целиот напад и општо за тимот кога е многу рано да се зборува. Манџукич сме го гледале сите, и како индивидуалец е нешто околу просечен играч, лесно паѓа на провокации, нема агилити, ако не му оди не му оди, да сме здрави и живи.

Ама како фино го протнуваш Милан во муабетов на крај, којзнае колку е досадно да се следи Баерн Минхен во евн монопол лига како германската.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.402
Поени од реакции
26.391
Ама како фино го протнуваш Милан во муабетов на крај, којзнае колку е досадно да се следи Баерн Минхен во евн монопол лига како германската.
Те разбирам дека ти се поинтерсни натпреварите на Милан каде што губат од Аталанта и Сасуоло :kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom