Јувентус нека има 1/2 бодови повеќе од оние на Милан и нема зошто да правиме математики.Бака на крај ќе има дупло повеќе голови од Манџукиќ, е тогаш ќе прајме математики.![]()
Ние титула да освојме па Бака ако сака 20 нека имаБака на крај ќе има дупло повеќе голови од Манџукиќ, е тогаш ќе прајме математики.![]()
Тоа најмалку е битно. Верувај дека е најмалку битно ако Бака постигне 30 гола и биде најдобар стрелец во лигата, а Мората и Манџукиќ имаат по 15 голови кога на крај Јуве ќе биде прв, а Милан 6-ти. Јуве ќе го ценат Манџукиќ и заради борбеноста и големата работа што ќе ја врши на теренот, затоа и го ангажираа. Алегри е свесен дека не може да очекува од Манџукиќ дека ќе постигне 30 гола.Бака на крај ќе има дупло повеќе голови од Манџукиќ, е тогаш ќе прајме математики.![]()
Јувентус нека има 1/2 бодови повеќе од оние на Милан и нема зошто да правиме математики.
Ние титула да освојме па Бака ако сака 20 нека има![]()
Споредбата што ја направиме беше на идвидуално ниво. На тимско ниво секако дека јуве е подобар. Никој не ги оспорува квалитетите на Манџукич. Тимски играч е. Не е нкој што има блесоци али врши работа.Аман бе, ама ги потценувате Јуве. Подобар напад никако немате од Јуве. За да имате подобар напад треба и во средината да имате добри играчи, а и добри бекови. Нешто што го немате во Интер и Милан. Да не зборувам и за тимската игра која ја немате. Стураро и Переира се добри играчи и конечно повеќе минутажа ќе добиваат. Додајте ги и Погба, Маркизио и Кедира и + нов играч кој ќе го ангажираат до крајот на август кој сигурно ќе биде добар.
Манџукиќ одлично ќе се вклопи во играта на Јуве. Неверојатно е како отсекогаш е толку потценуванЈасно ми е дека ви свиѓаат тип на напаѓачи како Агуеро, но да го оспориш квалитетот на Манџукиќ ми е многу чудно.
Искрено само Рома може да му конкурира на Јуве и ако има изненадување тогаш тоа само може тие да бидат. Никој друг тим. Наполи подобри ќе бидат сезонава гарант, лани со многу слаби тимови изгубија бодови. Лацио исто мене ми е појак тим моментално од Интер и Милан иако на хартија немаат подобри играчи.
а од кај знаеш оти манџо ќе пружи борбеност и добра игра на теренот? никогаш манџо не се докажал во италијански клуб, јас во манџо го гледам новиот Марио Гомез, иста ситуација беше и со него коа дојде го правеа Бог во Фиренца, ама не покажа ништо.Тоа најмалку е битно. Верувај дека е најмалку битно ако Бака постигне 30 гола и биде најдобар стрелец во лигата, а Мората и Манџукиќ имаат по 15 голови кога на крај Јуве ќе биде прв, а Милан 6-ти. Јуве ќе го ценат Манџукиќ и заради борбеноста и големата работа што ќе ја врши на теренот, затоа и го ангажираа. Алегри е свесен дека не може да очекува од Манџукиќ дека ќе постигне 30 гола.
Ехх да беше Лофтус Чик...Пер искрено досадни и ич не интересни сте со овој Падоин. Со сила пробувате да го напраите некоја легенда на форумов.![]()
Не само што се знае дека ќе си оди, туку и ќе дрпнат 80+ милиони, ќе си го надоградуваат тимот.ние барем знаеме дека кога-тогаш ќе си оди, за разлика од легендата на Интер...
На форум не е да се спомене ниту прв братучед на бивши играч на Баерн, одма му се ставате.Аман бе, ама ги потценувате Јуве. Подобар напад никако немате од Јуве.
Прееска постот што го пишав не се однесува само за муабетите од прееска туку и за изминатите денови и недели каде што многу го потценуваат Јуве по заминувањето на Видал и Пирло.На форум не е да се спомене ниту прв братучед на бивши играч на Баерн, одма му се ставате.
Нигде на минатите страни нема да најдеш реченица дека зборуваме за нападот на Јуве.
Едноставно беше поставена реченицата, дека Јуве нема подобра 9ка од другите и тоа е тоа. Нападот нигде не е споменат, ама ги вртите работите како сакате.
Муабетот ти беше надоврзан на минатиот муабет, тоа што одвреме навреме се потценува Јуве мене ми е сосема нормално. И тоа не видов дека се потценува интензивно, туку се пушта малку водичка.Прееска постот што го пишав не се однесува само за муабетите од прееска туку и за изминатите денови и недели каде што многу го потценуваат Јуве по заминувањето на Видал и Пирло.
Се зборуваше повеќе пати како тоа Манџукиќ е слаб напаѓач, а и општо Јуве како многу се ослабнати. Како што можеш да прочиташ не пишав мислење само за Манџукиќ туку и општо за целиот тим на Јуве како и за останатите тимови.
И нормално дека ќе пишувам мислења за бивши играчи на Баерн. Дали лоши дали добро тоа небитно. Сигурно нема да пишувам за Пацини, бившиот играч на Милан..
Те разбирам дека ти се поинтерсни натпреварите на Милан каде што губат од Аталанта и СасуолоАма како фино го протнуваш Милан во муабетов на крај, којзнае колку е досадно да се следи Баерн Минхен во евн монопол лига како германската.