Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Љепиов денес има медицински во Фиренца :icon_mrgr:

3-MauroZarate-003.jpg

Шала на страна, Зарате како играч многу ми се свиѓа. Динамичен играч со опасен шут. Како ќе се снајде во шемите на Соуза тоа е друго. Плус Тељо од Барса и офанзивата мислам дека е супер.

At the heart of Inter’s foundation in 1908 is the belief that all players, no matter their nationality, language, religion, personal and social conditions and orientations, are welcome in the team and so was born the phrase 'Brothers of the World'. Today inclusion remains a core value of the club.

:pos::pos:Топли браќа :pos::pos:[DOUBLEPOST=1453481082][/DOUBLEPOST]
Шала на страна, Зарате како играч многу ми се свиѓа. Динамичен играч со опасен шут. Како ќе се снајде во шемите на Соуза тоа е друго. Плус Тељо од Барса и офанзивата мислам дека е супер.
Само себичен до немај каде, интелегенција фудбалска 0. Можда се подобрил :)

Мало потсетување како си помина Рома лани во Торино.

Потсети го тој што ќе ја суди. Да види како треба
Си ја знај работата тој, вас ви кажувам да немате многу надеж па да се нервирате како лани. Тогаш беше 6то коло, сезонава до 20то сигурно сфативте дека е campionato falsato.

Рома на пет одиграни мечеви на Јувентус Арената има примено во секој најмалку 3 гола или 17 вкупно :LOL:

Си ја знај работата тој, вас ви кажувам да немате многу надеж па да се нервирате како лани. Тогаш беше 6то коло, сезонава до 20то сигурно сфативте дека е campionato falsato.

Ние си знаеме, ама сепак фала на потсетувањето. Мило ни е вака кога живнувате, бидејќи на почетокот никаде ве немаше. Уште 3 коло Кајгана форум Серија А 15-16 ви беше фалсато. Жалби до федерација (читај Peja). Сѐ нешто не ви чинеше. Лепак, Даре -маре ...
Абе срцки сте :*[DOUBLEPOST=1453559803][/DOUBLEPOST]
Kaков волеј фати тој што ја судеше, мора да е најдобар фудбалер меѓу судиите:D

Не тој, тој зад него

Иначе не знам колку сте приметиле, Луиз Адријано и Гуарин требаше да се преселат во Кина, во Јуангжу за 15-18 милиони евра плус по 7-8 за плати на играчите. Арно ама луѓето од клубот им рекле пола плата на договор а пола на рака :pos:
Ова за Адријано е сигурно за Фреди уште не е потврдено ама најверојатно и на него така му напраиле или ќе му напраат.
И сеа као да не им е доста, тргнале по Жервињо и Думбија. Сигурно и нив ќе ги преебат. Ова сигурно некој трол си игра фудбал менаџер. Ти ебам све кинеско. :D

Колку многу ветуваше таа рома од второто коло, Џеко пред се,со киелини на грб им закова гол, а од друга страна Јуве наликуваше на распашана команда.
Сега е обратна ситуацијата.
Но не смее да се отпише Рома, тимски гледано се калакурница но имаат опасни поединци, посебно преку шут од далеку, слободен удар и контра.

Со оглед на тоа како идеа резултатите претходниве сезони, ништо чудно Рома да извади поволен резултат.
Секоја година напредува 4-0, 4-1, 3-0, 3-2, ?-? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom