Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Но, в година ќе играат пак и ако, пак нека испаднат, не е проблем. :)

Види, јас искрено те разбирам и сфаќам што сакаш да кажеш. Проблемот е што ти со ова што го имам цитирано не можеш да се заебаваш зошто ако навивачи на Јунајтед (како фан клуб) ги немаат заебавано Топџиите за ова, не знам кој го има тоа правено :D

Кога го споменавте Син дај нека напише еден долгометражен пост за Милан, а потоа Чекич да дојде и во две реченици шах-мат да му направи :icon_lol:

Кога го споменавте Син дај нека напише еден долгометражен пост за Милан, а потоа Чекич да дојде и во две реченици шах-мат да му направи :icon_lol:
Не влага у темава, Интер е у криза, ќе се нервира ако чита провокаторски постови.. ќе ви закажува ферка на сите у пп.
Следен кикс на Интер и на Манчини има стомајки да му ебе со латиницата у фан клуб кај нас, осеќам. :D
Mrsh be slanavi :pos::pos::pos::pos:

Не влага у темава, Интер е у криза, ќе се нервира ако чита провокаторски постови.. ќе ви закажува ферка на сите у пп.
Следен кикс на Интер и на Манчини има стомајки да му ебе со латиницата у фан клуб кај нас, осеќам. :D
Mrsh be slanavi :pos::pos::pos::pos:
Не ми е јасно што е тоа али не сум јас паметен како тебе да разберам така да појасни го ако сакаш.

Инаку Син дефинитивно ми е меѓу најкул членовите, кој лик е ебати со тие објаснувањата и воедно и незамарањето. Кој што и да му пише он пак по неговото си тера. И никако нема да сфатам зошто некои постови му се на латиница (поголемиот дел) а гледаш го 10 минути после на кирилица пишува :pos:

Фановиве на Фиорентина ги нема ги нема ама кога ќе се појават на темава лом праат:) сепак лепакот фали:(
Сега ви одговара да го има овде и ви фали, а на почеток на сезона го бркавте. [emoji12]

Иначе меѓу многуте работи кои ги изнапишавме не ги споменавме Алесандрија кој се пласираа во полуфинале на Копа Италија победувајќи ја Специа 1-2. Секоја чест за тим од третата лига :cuc:

Иначе меѓу многуте работи кои ги изнапишавме не ги споменавме Алесандрија кој се пласираа во полуфинале на Копа Италија победувајќи ја Специа 1-2. Секоја чест за тим од третата лига :cuc:
Ќе биде јако да ни го закопаат нас па да зеам да се фрлам у провалија :Д

Како што тргнале овие Кинезите ќе ја купат цела лига. Луиз Адриано 15 мил, Гуарин 18 мил. И за двајцата по 7 мил евра по сезона. :D

Како што тргнале овие Кинезите ќе ја купат цела лига. Луиз Адриано 15 мил, Гуарин 18 мил. И за двајцата по 7 мил евра по сезона. :D
ima nesto oficijalno ili samo spekulacii, moze nekoj dobar link od nekoj dobar izvor ?

чекич нелутисечовече незнае да игра, шах мат ке праел, каде бе ...

Судија пушта 5, режисер 9 продолжение. ПоСтраФ.
Ги сконтраа за крај :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom