C
Castiel
Гостин
Фанот на Фиорентина го нема го нема ама кога ќе се појави на темава лом праисепак лепакот фали
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фанот на Фиорентина го нема го нема ама кога ќе се појави на темава лом праисепак лепакот фали
![]()
Ништо не сум воскреснал.Ја воскресна модава најпаметниот член на форумов пред 2-3 месеци.![]()

Но, в година ќе играат пак и ако, пак нека испаднат, не е проблем.![]()

Не влага у темава, Интер е у криза, ќе се нервира ако чита провокаторски постови.. ќе ви закажува ферка на сите у пп.Кога го споменавте Син дај нека напише еден долгометражен пост за Милан, а потоа Чекич да дојде и во две реченици шах-мат да му направи![]()

Не ми е јасно што е тоа али не сум јас паметен како тебе да разберам така да појасни го ако сакаш.Не влага у темава, Интер е у криза, ќе се нервира ако чита провокаторски постови.. ќе ви закажува ферка на сите у пп.
Следен кикс на Интер и на Манчини има стомајки да му ебе со латиницата у фан клуб кај нас, осеќам.
Mrsh be slanavi![]()

Сега ви одговара да го има овде и ви фали, а на почеток на сезона го бркавте. [emoji12]Фановиве на Фиорентина ги нема ги нема ама кога ќе се појават на темава лом праатсепак лепакот фали
![]()
Ќе биде јако да ни го закопаат нас па да зеам да се фрлам у провалија :ДИначе меѓу многуте работи кои ги изнапишавме не ги споменавме Алесандрија кој се пласираа во полуфинале на Копа Италија победувајќи ја Специа 1-2. Секоја чест за тим од третата лига![]()

ima nesto oficijalno ili samo spekulacii, moze nekoj dobar link od nekoj dobar izvor ?Како што тргнале овие Кинезите ќе ја купат цела лига. Луиз Адриано 15 мил, Гуарин 18 мил. И за двајцата по 7 мил евра по сезона.![]()
чекич нелутисечовече незнае да игра, шах мат ке праел, каде бе ...Кога го споменавте Син дај нека напише еден долгометражен пост за Милан, а потоа Чекич да дојде и во две реченици шах-мат да му направи![]()