Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
Moggi:"Mnogo su pricali kada su imali dvocifrenu prednost ,sada sute,zanimljivo iza nas su.Ekipa ciju igru kreiraju Medel i Melo ne moze biti sampionska.Za takve Juventus je institucija,Juventus je sport,Juventus je drzava"
Секој вистински Јувенташ треба да заборави дека уопште постои оваа вошка Моџи (а и да се моли што побрзо и другите да го забораат дека бил дел од Јуве) а ти уште и изјави негови ни постираш :facepalm:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Секој вистински Јувенташ треба да заборави дека уопште постои оваа вошка Моџи (а и да се моли што побрзо и другите да го забораат дека бил дел од Јуве) а ти уште и изјави негови ни постираш :facepalm:
А, не е во право??

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Никако да сфатат Робијашиве дека ради тоа човече Моџи им остана огромна дамка која што никогаш нема да можат да ја исчистат .....али ако - нека си го почитуваат :)

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Никако да сфатат Робијашиве дека ради тоа човече Моџи им остана огромна дамка која што никогаш нема да можат да ја исчистат .....али ако - нека си го почитуваат :)
милан пред 20-30 години имаше повеке такви дамки па денес никој не им обрака пажња.. така и ова освен интерашите никој не се замара со тоа а за неколку години и тие ке видат тоа не им помага мизерни си се и ке соберат опашката :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.246
Поени од реакции
13.172
А, не е во право??
У право е,ама тоа не е поентата на мојот пост.Не контрам ја на неговото мислење,баш напротив.Уште од септември се расправав со некои интераши дека јуве е далеку најквалитетна екипа и кризата кога тогаш ќе им заврши и реално е они да бидат шампиони.
Муабетот ми беше дека Моџи треба што помалку да се спомиња пошто реално е срам за фудбалот,а најмногу го зема образот на јувентус

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
моџи увек ќе остане најдобриот спортски директор, трансфер гуру, лекции им даваше на времето на сите, колку дешавки има кажувано како ги преебувал скаутите на интер и милан...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
моџи увек ќе остане најдобриот спортски директор, трансфер гуру, лекции им даваше на времето на сите, колку дешавки има кажувано како ги преебувал скаутите на интер и милан...
Dodeka sedevte u Rakija Bar ti kazuval ili?

Aj spodeli keve ti, da se poklanjame pred guru-to cim vishe e takva rabotata.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.209
Се е супер, ги преебувал скаутите на Милан и Интер, праел 300 глупости, ама кажи ми каде заврши Моџи?

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Се е супер, ги преебувал скаутите на Милан и Интер, праел 300 глупости, ама кажи ми каде заврши Моџи?
Уште не завршил, а ќе заврши како и сите 2 метра под земја...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро, Галијани е Роналдо меѓу спортските директори а Моџи кој е? Зидан или Платини? Марадона можеби?

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Како почнаа овие јувенташиве,уште малце ќе почнат да трубат како Салихамиџич,Красич и Јакинта се најдобри играчи кои заиграле у Италијанско.
Ви ебам тоа вмровскиот памет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom