- Член од
- 21 мај 2007
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 141
Сезонава придонесот на Погба е еднаков со придонесот на Благоја Љамчевски у Вардар.
:rofl:... Погба, срање е сезонава...
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji2.png)
![](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji38.png)
Сезонава придонесот на Погба е еднаков со придонесот на Благоја Љамчевски у Вардар.
:rofl:... Погба, срање е сезонава...
Секој вистински Јувенташ треба да заборави дека уопште постои оваа вошка Моџи (а и да се моли што побрзо и другите да го забораат дека бил дел од Јуве) а ти уште и изјави негови ни постирашMoggi:"Mnogo su pricali kada su imali dvocifrenu prednost ,sada sute,zanimljivo iza nas su.Ekipa ciju igru kreiraju Medel i Melo ne moze biti sampionska.Za takve Juventus je institucija,Juventus je sport,Juventus je drzava"
А, не е во право??Секој вистински Јувенташ треба да заборави дека уопште постои оваа вошка Моџи (а и да се моли што побрзо и другите да го забораат дека бил дел од Јуве) а ти уште и изјави негови ни постираш![]()
милан пред 20-30 години имаше повеке такви дамки па денес никој не им обрака пажња.. така и ова освен интерашите никој не се замара со тоа а за неколку години и тие ке видат тоа не им помага мизерни си се и ке соберат опашкатаНикако да сфатат Робијашиве дека ради тоа човече Моџи им остана огромна дамка која што никогаш нема да можат да ја исчистат .....али ако - нека си го почитуваат![]()
У право е,ама тоа не е поентата на мојот пост.Не контрам ја на неговото мислење,баш напротив.Уште од септември се расправав со некои интераши дека јуве е далеку најквалитетна екипа и кризата кога тогаш ќе им заврши и реално е они да бидат шампиони.А, не е во право??
Dodeka sedevte u Rakija Bar ti kazuval ili?моџи увек ќе остане најдобриот спортски директор, трансфер гуру, лекции им даваше на времето на сите, колку дешавки има кажувано како ги преебувал скаутите на интер и милан...
Се е супер, ги преебувал скаутите на Милан и Интер, праел 300 глупости, ама кажи ми каде заврши Моџи?моџи увек ќе остане најдобриот спортски директор, трансфер гуру, лекции им даваше на времето на сите, колку дешавки има кажувано како ги преебувал скаутите на интер и милан...
Уште не завршил, а ќе заврши како и сите 2 метра под земја...Се е супер, ги преебувал скаутите на Милан и Интер, праел 300 глупости, ама кажи ми каде заврши Моџи?