Едни од најдобрите на нивните позиции*
Toa славеа од Коби изгубениот син у македонија и воедно кошаркарски експерт, Белимбеговскиот Џастин Бибер , и билдерот од Ѓорче !!Па и јас сум фанатик па ниеднаш овие четири години не прославував "есенски шампион". Што има тука да се слави, тоа не е ни титула. Исто ко да славиш "шампион после петто коло".
Сега ќе се јават со триплетето од 2010та!Јуве ги има и најдобрите позиции на табела у калчо задњи 4 години.
ох вејт...
Не мислиш дека уште побанално е да славиш титула првак на Македонија у КратовоТуку да прашам, стварно ли наполитанкиве славеле по улици "есенски шампион"? Ако е вистина, нема поголеми комплексаши од нив у цел свет па и универзум. Од друга страна, ништо не би ме зачудило од комплексашите, кога можеа да ја слават победата во купот од пред некоја година против Јуве во отворен автобус на кој пишуваше ''campione d'italia '' тогаш ништо чудно и ваква глупост да направиле.
Сакаш книшка ?Како почнаа овие јувенташиве,уште малце ќе почнат да трубат како Салихамиџич,Красич и Јакинта се најдобри играчи кои заиграле у Италијанско.
Ви ебам тоа вмровскиот памет.
Реално и Погба го ставија врз база на популарност и комерцијала а не дека навистина беше најдобар..ама како и да е за овој тим секој си гледа субјективно и најчесто ги набројува оние играчи што најмногу ги гледал односно од тимовите кои ги прател ...на пример не е логично Роналдо и Нејмар да бидат двата заедно во тимот кога и двата се леви крила а нема напаѓач(Суарез/Левандовски)...Марсело и Алвеш во ред ама зошто Рамос и Силва?..по која основа?...тое никој неможи да го задоволи изборот ама барем Буфон да го ставеа да личеше на нештоКасерес,Љоренте и Падоин не се у најдобар тим за 2015!?!?!
ФИФА ФАШИСТИ!!!