Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1391422_1661110037439388_4666588736405540865_n.jpg

Malo smo nervozni

Moggi:"Mnogo su pricali kada su imali dvocifrenu prednost ,sada sute,zanimljivo iza nas su.Ekipa ciju igru kreiraju Medel i Melo ne moze biti sampionska.Za takve Juventus je institucija,Juventus je sport,Juventus je drzava"
Секој вистински Јувенташ треба да заборави дека уопште постои оваа вошка Моџи (а и да се моли што побрзо и другите да го забораат дека бил дел од Јуве) а ти уште и изјави негови ни постираш :facepalm:

Секој вистински Јувенташ треба да заборави дека уопште постои оваа вошка Моџи (а и да се моли што побрзо и другите да го забораат дека бил дел од Јуве) а ти уште и изјави негови ни постираш :facepalm:
А, не е во право??

Никако да сфатат Робијашиве дека ради тоа човече Моџи им остана огромна дамка која што никогаш нема да можат да ја исчистат .....али ако - нека си го почитуваат :)

Никако да сфатат Робијашиве дека ради тоа човече Моџи им остана огромна дамка која што никогаш нема да можат да ја исчистат .....али ако - нека си го почитуваат :)

милан пред 20-30 години имаше повеке такви дамки па денес никој не им обрака пажња.. така и ова освен интерашите никој не се замара со тоа а за неколку години и тие ке видат тоа не им помага мизерни си се и ке соберат опашката :)

А, не е во право??
У право е,ама тоа не е поентата на мојот пост.Не контрам ја на неговото мислење,баш напротив.Уште од септември се расправав со некои интераши дека јуве е далеку најквалитетна екипа и кризата кога тогаш ќе им заврши и реално е они да бидат шампиони.
Муабетот ми беше дека Моџи треба што помалку да се спомиња пошто реално е срам за фудбалот,а најмногу го зема образот на јувентус

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

моџи увек ќе остане најдобриот спортски директор, трансфер гуру, лекции им даваше на времето на сите, колку дешавки има кажувано како ги преебувал скаутите на интер и милан...

моџи увек ќе остане најдобриот спортски директор, трансфер гуру, лекции им даваше на времето на сите, колку дешавки има кажувано како ги преебувал скаутите на интер и милан...
Dodeka sedevte u Rakija Bar ti kazuval ili?

Aj spodeli keve ti, da se poklanjame pred guru-to cim vishe e takva rabotata.

Се е супер, ги преебувал скаутите на Милан и Интер, праел 300 глупости, ама кажи ми каде заврши Моџи?

Се е супер, ги преебувал скаутите на Милан и Интер, праел 300 глупости, ама кажи ми каде заврши Моџи?
Уште не завршил, а ќе заврши како и сите 2 метра под земја...

Добро, Галијани е Роналдо меѓу спортските директори а Моџи кој е? Зидан или Платини? Марадона можеби?

Како почнаа овие јувенташиве,уште малце ќе почнат да трубат како Салихамиџич,Красич и Јакинта се најдобри играчи кои заиграле у Италијанско.
Ви ебам тоа вмровскиот памет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom