Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Играчов од Киево
Ногата......

Наш играч е бе, зимава го пративме во Киево... нажалост мислам дека сезонава е завршена за него![]()
сезоната? кариерата му појде на овај..Наш играч е бе, зимава го пративме во Киево... нажалост мислам дека сезонава е завршена за него![]()
Никаква фаца не направи, кај виде ти тоа? Нели гледаш дека и него го прегледуваа да не има случајно и тој некоја пукнатина на ногата, плус фаулот беше досуден во корист на него.. несреќа е тоа што се случи, не мора за ништо да му се лутиш на Раџа, колку што пукна ногата на Матиело, така можеше и на него, велам повторно,несреќа голема..Добро бе уште онаква фаца прај она ѓубрето Наинголан демек гајле мие? ....

Не реков дека не е ама не го видов да стана и да оди да се извини или слично како што многу играчи прават кога е во прашање ваква повреда. Не му се лутам ме инзервира лежерно лежи и вода пие а овај овка. Можи пропуштив момент појде се извина ако така моја грешка.Никаква фаца не направи, кај виде ти тоа? Нели гледаш дека и него го прегледуваа да не има случајно и тој некоја пукнатина на ногата, плус фаулот беше досуден во корист на него.. несреќа е тоа што се случи, не мора за ништо да му се лутиш на Раџа, колку што пукна ногата на Матиело, така можеше и на него, велам повторно,несреќа голема..
Многу ми е слаба изгледа ногата моменталн она то место. Штета огромен потенцијал играч во кој Алегри, Паратичи, Марота имаа многу надежи.Federico Mattiello is estimated to have a tibia fracture. It's the second time this has happened in his career, according to Sky.
Тешко него, ко соленка пукна, инче лицето од Матиело кога виде шо му се деси...![]()
моја грешка сега видов :Никаква фаца не направи, кај виде ти тоа? Нели гледаш дека и него го прегледуваа да не има случајно и тој некоја пукнатина на ногата, плус фаулот беше досуден во корист на него.. несреќа е тоа што се случи, не мора за ништо да му се лутиш на Раџа, колку што пукна ногата на Матиело, така можеше и на него, велам повторно,несреќа голема..
Голем кур што отишол да му рече извини ебате ликот на фудбалер не личи... Кариера му уништи на детево.моја грешка сега видов :
![]()

Не дека сум некој експерт, али мислам дека во ред си е коленото, еве од Скај пишува дека само тибиа скршил, тоа е ваљда колку толку олеснителна околност, пошто обично на вакви повреди и тибиа и фибула идат заедно јабана.Овој никад нема да заигра фудбал, све што можеше да се искрши, искрши.
Потколеница на пола, у коленото све што има внатре прееба.
Многу лоша повреда, не памтам у скоро време да се десило нешто вакво бизарно, кожа ми се наежи кога видов клипчиња што се десило. Жално.