Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е кретенов од Рома што му отиде одма после стартот на Матиело и му се раздра у фаца? :facepalm:
Како не се најде некој да му пукне една ти ебам дебилот глуп
[DOUBLEPOST=1425828967][/DOUBLEPOST]
Не дека сум некој експерт, али мислам дека во ред си е коленото, еве од Скај пишува дека само тибиа скршил, тоа е ваљда колку толку олеснителна околност, пошто обично на вакви повреди и тибиа и фибула идат заедно јабана.
Да да читам сеа, баш чудно како не пукнала и фибулата, таа е мала коска, лесно пука.
Од вајнот на ДевиАнгел ми се виде дека и коленото добива неприродно виткање, сигурно има некој лигамент преебано, скоро невозможно е на ваква скршеница коленото да остане скроз здраво, дај боже да не сум у право ама ако се вкрстени лигаменти и менискус ондак тури и кур на кариерата.

https://vine.co/v/OEHeBXaYJ15

Да да читам сеа, баш чудно како не пукнала и фибулата, таа е мала коска, лесно пука.
Од вајнот на ДевиАнгел ми се виде дека и коленото добива неприродно виткање, сигурно има некој лигамент преебано, скоро невозможно е на ваква скршеница коленото да остане скроз здраво, дај боже да не сум у право ама ако се вкрстени лигаменти и менискус ондак тури и кур на кариерата.

https://vine.co/v/OEHeBXaYJ15
Можи од ударот се размрда коленото и дека slow motion затоа така го покажа и јас мислев дека коленото му е во неповрат кога видов...

Иначе Рома во ворото беше многу очјана, ми изгледа како да се искарани во соблекувалната како пепел да се направени.

Не се нормални :pos:
11034311_796412727105039_1905973485069830446_n.jpg

мислам дека е Давиде Астори
Парeдес беше кретенот. А у 3та лига Македонија на кои имам изгледано минимум 40 утакмици има подобар фудбал од овој денеска.

Штета за малиот,покажуваше потенцијал,единствен играч од младинскиот тим шо доби одредена минутажа кај Алегри сезонава.

Ова веќе апла е ментален проблем на Рома, нема друго објаснување. Денес барем Руди колку што ја пратам Рома проба нешто поинакво. Јуве е салам избеган, Наполи не користи киксеви на Рома изгледа играчиве си легнале на брашното.

Гледајќи ја ваква Рома искрено сакам да не завршат во топ 3 сезонава.

абе да му ебам копилето гнасно , уште па Јуве го бараше у тим... Никад трофеј да не дигне у кариерата[DOUBLEPOST=1425834732][/DOUBLEPOST]
Наш играч е бе, зимава го пративме во Киево... нажалост мислам дека сезонава е завршена за него :(
абе за сезоната се знае дека е завршена по таква повреда, не дај боже кариерата да му биде завршена...

abe sladoledzija zar sakase radja da mu iskrsi noga? gledas deka coekot ide na topka, kako i sekoj start sto go pravi odkako go znam kako igrac. koj normalen ide da povredi igrac ne zbori gluposti :) Steta golema za deteto, ama ke se vrati, ramsey imase slicna povreda pa gledajte go sega, veruvam vo mattielo, ke se opravi

Претерувате со тоа крај на кариера, колку играчи имале скршено нога на ваков начин, неможеш да ги изброиш... Ремзи, Едуардо, Ларсон кога имал коса, па сите се вратиле на теренот.
Е сега единствен проблем ќе биде дали психички ќе се рехабилитира, дали ќе стагнира во кариерата (Едуардо), или пак ќе се надоградува со тек на време како Ремзи и Ларсон. Хенрик Ларсон имаше иста ваква повреда, но тоа не го спречи да игра понатаму за Феенорд, Селтик, Барса и Манчестер, па се пензионира на стари години... важна е психата, ова коската иако сега изгледа гадно, ќе се залечи со тек на време

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom