Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас незнам што толку имате против Киево, баш се симпатично тимче... :([DOUBLEPOST=1425751623][/DOUBLEPOST]Прашањето за вечерва е колку гола ќе даде Тони :X3:

Последно уредено:
Киево беа цареви пред 10тина години бе, летечките магариња :)

Корини, Гуана, Лана, Коради, Пелисие, Лучиано...мислам дека тогаш имаа и одлични пласмани, 3то,4то, 5то...

Киево беа цареви пред 10тина години бе, летечките магариња :)

Корини, Гуана, Лана, Коради, Пелисие, Лучиано...мислам дека тогаш имаа и одлични пласмани, 3то,4то, 5то...
Не беше поради тоа што беа јаки туку поради Калчополи и испаднаја од Левски Софија бе :facepalm:

Во ЛЕ отпаднаа од Брага а таја сезона беше сезона живота на Пелисие 22 гола даде чоекот.

Не беше поради тоа што беа јаки туку поради Калчополи и испаднаја од Левски Софија бе :facepalm:

Во ЛЕ отпаднаа од Брага а таја сезона беше сезона живота на Пелисие 22 гола даде чоекот.
Не не, за периодот пред тоа, 2000та па натаму.

Со Џиџи `бел брк` Дел Нери на клупата. :D
Да бе да, му ебам фацата :D. Омилен тренер ми беше оти никогаш го немаше победено Јувентус. Се до 2010 кога со Сампдорија победи 1-0 со тој страшниот гол на Касано. Дури мислам дека ниту нерешено немаше извадено како тренер на Киево против Јуве.

А идиотиве од управа 2010 му дадоа да го води клубот :facepalm:

Јас незнам што толку имате против Киево, баш се симпатично тимче... :([DOUBLEPOST=1425751623][/DOUBLEPOST]Прашањето за вечерва е колку гола ќе даде Тони :X3:
Еден сеа за сеа :D

Што му е филмот на Инзаги секоја утакмица што ја мења одбраната?

Си може бе...што ќе му е квалитет кога си има квантитет...
Не озбилно не ми е јасно ова, секоја утакмица ама буквално секоја утакмица нова постава у одбрана. :toe:
И после ќе примаат голови, па нормално дека ќе примаат, треба да си избере една одбрана и да си ја игра таа, да можат да се уиграат...[DOUBLEPOST=1425764479][/DOUBLEPOST]Значи кое царче е зупчево све му ебам. :D
100 вакви гола има дадено. :busi::cuc:
Многу опасно копиленце.

Последно уредено од модератор:
Миланезиве ни дишат во врат. Борба за 10тата позиција, апсолутна доминација во средината на табелата. И после Интер - Милан не било дерби!

Јас незнам што сеуште го малтретираат Инѕаги, пушти го таму со идиоти ли да се расправа секоја недела...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom