Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Играчов од Киево :place:

Ногата...

Матиело бил....

Au kakva povreda na igrac na kievo strasno strasno otide nogata. Na vtorata povtorena snimka nemozev da gledam :(

Наш играч е бе, зимава го пративме во Киево... нажалост мислам дека сезонава е завршена за него :(

Сеа го видов, кога го пишаа при измената. Не ми текна воопшто. На крај краева не е битно кој е, туку што се случило.

Добро бе уште онаква фаца прај она ѓубрето Наинголан демек гајле мие? ....

Добро бе уште онаква фаца прај она ѓубрето Наинголан демек гајле мие? ....
Никаква фаца не направи, кај виде ти тоа? Нели гледаш дека и него го прегледуваа да не има случајно и тој некоја пукнатина на ногата, плус фаулот беше досуден во корист на него.. несреќа е тоа што се случи, не мора за ништо да му се лутиш на Раџа, колку што пукна ногата на Матиело, така можеше и на него, велам повторно,несреќа голема..

Federico Mattiello is estimated to have a tibia fracture. It's the second time this has happened in his career, according to Sky.

Тешко него, ко соленка пукна, инче лицето од Матиело кога виде шо му се деси...:unsure:

Никаква фаца не направи, кај виде ти тоа? Нели гледаш дека и него го прегледуваа да не има случајно и тој некоја пукнатина на ногата, плус фаулот беше досуден во корист на него.. несреќа е тоа што се случи, не мора за ништо да му се лутиш на Раџа, колку што пукна ногата на Матиело, така можеше и на него, велам повторно,несреќа голема..
Не реков дека не е ама не го видов да стана и да оди да се извини или слично како што многу играчи прават кога е во прашање ваква повреда. Не му се лутам ме инзервира лежерно лежи и вода пие а овај овка. Можи пропуштив момент појде се извина ако така моја грешка.

https://vine.co/v/OEHeBXaYJ15[DOUBLEPOST=1425826882][/DOUBLEPOST]
Federico Mattiello is estimated to have a tibia fracture. It's the second time this has happened in his career, according to Sky.

Тешко него, ко соленка пукна, инче лицето од Матиело кога виде шо му се деси...:unsure:
Многу ми е слаба изгледа ногата моменталн она то место. Штета огромен потенцијал играч во кој Алегри, Паратичи, Марота имаа многу надежи.

Овој никад нема да заигра фудбал, све што можеше да се искрши, искрши.
Потколеница на пола, у коленото све што има внатре прееба.

Многу лоша повреда, не памтам у скоро време да се десило нешто вакво бизарно, кожа ми се наежи кога видов клипчиња што се десило. Жално.

моја грешка сега видов :

11053144_10152894024107851_479049076532438267_n.jpg

Иначе Матиело бил италијански шампион во тенис за деца до 12 години.

Кој е кретенов од Рома што му отиде одма после стартот на Матиело и му се раздра у фаца? :facepalm:
Како не се најде некој да му пукне една ти ебам дебилот глуп
[DOUBLEPOST=1425828967][/DOUBLEPOST]
Овој никад нема да заигра фудбал, све што можеше да се искрши, искрши.
Потколеница на пола, у коленото све што има внатре прееба.

Многу лоша повреда, не памтам у скоро време да се десило нешто вакво бизарно, кожа ми се наежи кога видов клипчиња што се десило. Жално.
Не дека сум некој експерт, али мислам дека во ред си е коленото, еве од Скај пишува дека само тибиа скршил, тоа е ваљда колку толку олеснителна околност, пошто обично на вакви повреди и тибиа и фибула идат заедно јабана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom