Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав да пишам минатата недела ама ајде..да м усе даде време..стварно не знам зошто го отпуштија Мацари за да го земат Манчини..ако не им чинеше Мацари..еве да видиме што ќе направат со Манчини..на стара слава..не е до менаџерот бе..со играчите е..а Мацари е сасвим ок менаџер во мои очи

Сакав да пишам минатата недела ама ајде..да м усе даде време..стварно не знам зошто го отпуштија Мацари за да го земат Манчини..ако не им чинеше Мацари..еве да видиме што ќе направат со Манчини..на стара слава..не е до менаџерот бе..со играчите е..а Мацари е сасвим ок менаџер во мои очи
Иди на очно.

Настрана што Интер моментално се дезорјентирана и дезорганизирана екипа ама да тврдиш дека Мацари е добар тренер треба да немаш општи познавања од фудбалот

@Padroni di Roma ај ако не те мрзи, постирај го уште еднаш тој линкот со АренаСпорт каналите... случајно го изгубив, а гледам дека и многумина тука на форумов не знаат за тоа програмче, сеуште се мачат со Сопкастите :')

Бљагодарам однапред : )
Повели:
За сите кои ги немаат арените
http://forum.kajgana.com/threads/Сателитски-телевизии-на-интернет.41855/page-250#post-6499836
Постот на
MARCELLO
а подетално објаснување имате подоле од постот на
Insanity55

Работи без проблем

Hertaux и Therou да ти ја прават одбраната каша попара, треба да се запрашаш дали те бива или не, поготово ако после 15то коло Сасуоло е пред тебе на табела...

Овај Манчини најолема превара од тренер е.:popce:

Настрана што Интер моментално се дезорјентирана и дезорганизирана екипа ама да тврдиш дека Мацари е добар тренер треба да немаш општи познавања од фудбалот
Мацари беше добар тренер пред да оди во Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom