Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Дискутабилни ептен и двете одлуки.Ај за офсајдот да речиме дека не го виде(неможеше) , пеналот ептен без размислување го свирна, ненамерна игра со рака, топката прво у колено го закачи , па му удри во раката.По сите правила тоа не е пенал.Читав вчера изјава на бивши судија.
Инаку, Руди лани пред мечот Сасуоло Јуве некаде кон крајот на сезоната, имаше изјава дека помалите екипи(алудирајки на Сасуоло) треба да пробаат да играат поцврсто против Јуве, да не се предаваат уште пред почетокот на дуелите.Ете,си извадиле поука изгледа :icon_lol:
1511125_10152957207987340_6067168484695369098_n.png
:D
Руди педерчето се изнајаде гомна после мечот Јуве Рома, исто и пола тим на Рома, сега некако ги нема, ни нив ни виолините, испарија одеднаш :icon_mrgr:

Вчера ја гледав цела утакмица меѓу Рома и Сасуоло и Заза ми остави ептен добар впечаток. Не заради двата гола, него заради начинот на игра. Одлично се позиционира, брз е, продорен и што е најбитно левак е, што автоматски значи дека е понезгоден за чување. Многу ми е мерак кога некој играч од послаб тим ќе игра прва постава за репрезентација. На времето тоа беше Лука Тони од Палермо, и ако не се лажам играше во репрезентација дури и кога беше Палермо во втора лига.

Седиме со Прециози и пиеме вино, па додека го чекам да се врати од WC, само да го поздрав @Mondonico. :)

Седиме со Прециози и пиеме вино, па додека го чекам да се врати од WC, само да го поздрав @Mondonico. :)
Не сум сигурен дека те разбрав, но мислам дека е заради тоа што реков дека Џенова се слаби. Реално не играат толку добро колку што покажува табелата, но добро ги изградија резултатите во последните кола врз основа на малку среќните победи на почетокот. Во секој случај и јас сум човек па може грешка да проценам нешто.

Да не почнам да тагирам луѓе кои лани Милан го ставаа во борбата за титула :D

Не сум сигурен дека те разбрав, но мислам дека е заради тоа што реков дека Џенова се слаби. Реално не играат толку добро колку што покажува табелата, но добро ги изградија резултатите во последните кола врз основа на малку среќните победи на почетокот. Во секој случај и јас сум човек па може грешка да проценам нешто.

Да не почнам да тагирам луѓе кои лани Милан го ставаа во борбата за титула :D
Можеш да почнеш да тагираш луѓе кои викаат дека Милан игра добро. :D

па не сме ние интер да играме како Барса , Бајерн и Реал :icon_lol:
Ќе ги видиме и нив вечер. Могуче е ко комшиките да се однесуваат, не би ме чудело. :D
Мада мислам дека и да сакаат нема да можат ко нив да бидат умрени. :zloo:

@Padroni di Roma ај ако не те мрзи, постирај го уште еднаш тој линкот со АренаСпорт каналите... случајно го изгубив, а гледам дека и многумина тука на форумов не знаат за тоа програмче, сеуште се мачат со Сопкастите :')

Бљагодарам однапред : )

Ќе ги видиме и нив вечер. Могуче е ко комшиките да се однесуваат, не би ме чудело. :D
Мада мислам дека и да сакаат нема да можат ко нив да бидат умрени. :zloo:
Финтата е што се умрени! :D:roker::lolzz::zloo::zloo::oleee::ojeaa::ајнапиво::pijanco:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom