Не тролам, гледај сега у Саутемптон, екипа од рангот на Фиорентина у Италија, со подобри поединци околу него како Тадиќ, Вард-Проус, и Натаниел Клај, се истури од голови клавање у најаката лига на свет, и доби играч на месецот награда...
Мондонико братче сериозен си со муабетот дека Јуве нема успех у ЛШ ради факторот среќа, ама она сериозно ??
И дека не е најфаворизираната екипа у Серија А икогаш ??
Дај бе не ме јебите, сами си се пикате у гомна, бевте у втора лига за местење, подплаќање судии, осудени бевте со докази со све све црно на бело...
Дамка која ве оцрни за свекогаш и уште ќе ве оцрнува наредни 50 године ќе бидете трн у око.. Не сваќаш, значи докажано е дека јуве диригирал со судиите осудени за 5-10 године, може и пред тоа било така тоа..
Не поставувај такви глупи прашања, пошто го знаеш одговорот, зашто Милан немал еквивалентен успех у Серија А, а Јуве немал у ЛШ..
Еден пун кур примери можем да ти најдем од сезоните кога Милан газел низ европа, а судиите низ италија им ебавале матер и ги осакатувале со поени.
Само не вреди да изгубим два саата у дискусија за судии со навијач на Јуве..
Тоа вас навивачите на Јуве не ве прави криви немам ништо против вас, ама сте биле у втора лига за МЕСТЕЊЕ, брате забрајте муабетот више на таа тема..
Нема крај, до утре да ми пишуеш ти овде демагогије, и да ми опрааш фактори на курац на палац, ќе ти ја стаем сликата од Серија Б, и сликата од Малдини со трофеите у ЛШ, пошто јуве е осудуван дека местел Серија А, Милан очигледно е дека газел у ЛШ тие неколку години
Не си трошите нервите за џабе...
Тоа е било што било, уживајте си у моменталниот успех, пошто сериа а е ќора овие неколку године, за Историја и Европа не се фаќајте, не го пикајте газот кај што нема судии, овај кај што се мера курои, незнам како идеше тоа...