Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто имаа удел и дузината безвезни пенали што ги добија Милан,и очигледните дупења у здрав мозок од судиите што ги трпеше Јуве таа сезона.Али сеа сме на врвот,фамилијата Ањели не пушта веќе никој да си го игра курот со нивниот клуб и им се стегна шупчето,па за среќа почнаа мислат два пати пред да судат глупости против нас,така да патете.;)

E da imase... za eden mesec se odalecija na 7 boda od juventus :-D

добро ај немаше, дај боже и вам нешто слично да ви се случи:P

овој Марчело смешки кажува, "гранде јуве" прикаски:icon_mrgr:

Да не беше гол ди мунтари,Конте ќе им го ебеше мамето на играчите на полувреме и Милан можеше да прими петарда до крај на утакмицата.Или уште полошо,да изгубеа Јуве на таа утакмица Конте ќе го одржеше неговиот жесток мотивационен говор уште пред Милан да ја зголемат предноста на +7,и на крај бодовната разлика можеше да биде уште поголема во корист на Јуве.Така да во право си,имаше УДЕЛ гол ди фебруари ова де мунтари.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Дали и сами си верувате кога пишувате вакви глупости?[DOUBLEPOST=1413583302][/DOUBLEPOST]
Исто имаа удел и дузината безвезни пенали што ги добија Милан,и очигледните дупења у здрав мозок од судиите што ги трпеше Јуве таа сезона.Али сеа сме на врвот,фамилијата Ањели не пушта веќе никој да си го игра курот со нивниот клуб и им се стегна шупчето,па за среќа почнаа мислат два пати пред да судат глупости против нас,така да патете.;)
освенн галатасарај.... :свиркам:

Се извинувам што ви се утрпавам у дусикусија, кој тим у Серија А нема испаднато до сега или исфрлено?
Или местено. Дупи ги до крај бе папак. :D

Homer-Walks-Into-Bar-and-Leaves.gif

Никад ништо поглупо неам прочитано.

Се извинувам што ви се утрпавам у дусикусија, кој тим у Серија А нема испаднато до сега или исфрлено?
вашиот FC Honor and Grace има испаднато ехее ко ги формираја лигите кога беа поделени на регионски лиги мали со по 6 или 8 екипи не паметам :D ама не било во Серија А така да.. :D

e78.jpg
:pos::pos::pos:

Не тролам, гледај сега у Саутемптон, екипа од рангот на Фиорентина у Италија, со подобри поединци околу него како Тадиќ, Вард-Проус, и Натаниел Клај, се истури од голови клавање у најаката лига на свет, и доби играч на месецот награда...
graziano-pelle-awards148-2020380_478x359.jpg

Мондонико братче сериозен си со муабетот дека Јуве нема успех у ЛШ ради факторот среќа, ама она сериозно ??
И дека не е најфаворизираната екипа у Серија А икогаш ??
Дај бе не ме јебите, сами си се пикате у гомна, бевте у втора лига за местење, подплаќање судии, осудени бевте со докази со све све црно на бело...
Дамка која ве оцрни за свекогаш и уште ќе ве оцрнува наредни 50 године ќе бидете трн у око.. Не сваќаш, значи докажано е дека јуве диригирал со судиите осудени за 5-10 године, може и пред тоа било така тоа..
Не поставувај такви глупи прашања, пошто го знаеш одговорот, зашто Милан немал еквивалентен успех у Серија А, а Јуве немал у ЛШ..
Еден пун кур примери можем да ти најдем од сезоните кога Милан газел низ европа, а судиите низ италија им ебавале матер и ги осакатувале со поени.
Само не вреди да изгубим два саата у дискусија за судии со навијач на Јуве..
Тоа вас навивачите на Јуве не ве прави криви немам ништо против вас, ама сте биле у втора лига за МЕСТЕЊЕ, брате забрајте муабетот више на таа тема..
Нема крај, до утре да ми пишуеш ти овде демагогије, и да ми опрааш фактори на курац на палац, ќе ти ја стаем сликата од Серија Б, и сликата од Малдини со трофеите у ЛШ, пошто јуве е осудуван дека местел Серија А, Милан очигледно е дека газел у ЛШ тие неколку години

Не си трошите нервите за џабе...

Тоа е било што било, уживајте си у моменталниот успех, пошто сериа а е ќора овие неколку године, за Историја и Европа не се фаќајте, не го пикајте газот кај што нема судии, овај кај што се мера курои, незнам како идеше тоа...
Во клучните натпревари да, факторот среќа сигурно имал влијание. Но не сум од тие што ќе се вадат на тоа, па ајде нека биде од незнаење и неспособност. Но во еден натпревар. Тука лежи зајакот. Јувентус е тим кој во најважниот натпревар од ЛШ, излегол помалку способен од противникот повеќе пати. Не сум луд да го негирам. Ама тоа не значи дека Јувентус бил очај и ужас (како што повторувам многу го мислат тоа) во Европа.

Е сега јас сериозно ќе те прашам. Стварно мислиш дека судиите и само тие се виновни за тоа што Милан има толку многу во ЛШ, а во однос на тоа малку во Италија? Стварно тоа го мислиш?? Ако е така секоја чест, нема што да дискутираме повеќе. Јас барем велам објективни фактори, пред се неспособност во финалињата. Ти ми велиш виша сила. Не можам да го прифатам тоа.

Од друга страна Милан бил исфрлен во Серија Б (тоа што речиси никој од нас не се сеќава не го прави ништавно), а во исто време и Милан беше казнет 2006. Што значи дека доколку Јуве има вина 1, Милан има 1.5. Оти двапати се казнети, иако вториот пат со поблага казна. Така да сам си се зафркнал со тоа Јуве местачи обележани за цел живот, затоа што она што важи за Јуве важи дури малку повеќе и за Милан.

Инаку @Castiel Јувентус 2011/2012 беше подобар од Милан, можеби не пред да почне сезоната, но дефинитивно кога почна се увиде тоа, посебно после газењето на теренот на натпреварот во Торино, кога Маркизио даде два гола на крајот. Јувентус во поголемиоот дел од сезоната играше подобро од Милан со исклучок некаде на февруари-март кога Милан го презеде водството на табелата. Не заборавај дека Јуве и во првиот дел беше прв, само го изгуби водството пред натпреварот во Милан, па истото го врати го го освои заслужено.

Видете ги двата гола на Сити моментално. Првиот* каде Лампард стоеше пред Лорис, и вториот, односно подарокот од пенал.
Местачи! Ама тоа е у Англиско, и ќе помине без многу бла бла бла.

*Ако стоеше буквално на „линијата“ помеѓу топката и Лорис, тогаш МОРАШЕ да биде досуден офсајд. Ако не бил, е тогаш ќе има зашо не бил, или требало да биде.

Во клучните натпревари да, факторот среќа сигурно имал влијание. Но не сум од тие што ќе се вадат на тоа, па ајде нека биде од незнаење и неспособност. Но во еден натпревар. Тука лежи зајакот. Јувентус е тим кој во најважниот натпревар од ЛШ, излегол помалку способен од противникот повеќе пати. Не сум луд да го негирам. Ама тоа не значи дека Јувентус бил очај и ужас (како што повторувам многу го мислат тоа) во Европа.

Е сега јас сериозно ќе те прашам. Стварно мислиш дека судиите и само тие се виновни за тоа што Милан има толку многу во ЛШ, а во однос на тоа малку во Италија? Стварно тоа го мислиш?? Ако е така секоја чест, нема што да дискутираме повеќе. Јас барем велам објективни фактори, пред се неспособност во финалињата. Ти ми велиш виша сила. Не можам да го прифатам тоа.

Од друга страна Милан бил исфрлен во Серија Б (тоа што речиси никој од нас не се сеќава не го прави ништавно), а во исто време и Милан беше казнет 2006. Што значи дека доколку Јуве има вина 1, Милан има 1.5. Оти двапати се казнети, иако вториот пат со поблага казна. Така да сам си се зафркнал со тоа Јуве местачи обележани за цел живот, затоа што она што важи за Јуве важи дури малку повеќе и за Милан.

Инаку @Castiel Јувентус 2011/2012 беше подобар од Милан, можеби не пред да почне сезоната, но дефинитивно кога почна се увиде тоа, посебно после газењето на теренот на натпреварот во Торино, кога Маркизио даде два гола на крајот. Јувентус во поголемиоот дел од сезоната играше подобро од Милан со исклучок некаде на февруари-март кога Милан го презеде водството на табелата. Не заборавај дека Јуве и во првиот дел беше прв, само го изгуби водството пред натпреварот во Милан, па истото го врати го го освои заслужено.
Да ама па доаѓаме до она што го збориш за лш... Јуве немаше поквалитетен тим од милан, голот на мунтари не признает среќа, поразот од фиорентина сплет на околности. . Само идам по твојата логика ништо повеќе

вашиот FC Honor and Grace има испаднато ехее ко ги формираја лигите кога беа поделени на регионски лиги мали со по 6 или 8 екипи не паметам :D ама не било во Серија А така да.. :D
Колку години имаш дедо невин ангел?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom