Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
ako bilo na linija ne e penal be druze :)
ne te svakam, mislam bilo na linija i E penal, logicno bi trebalo vaka da izgleda, mislam deka bese na linija i ne e penal

Ми се виде како на линија да е, и затоа и го пишав тоа. Линијате е дел од 16-ник, и затоа пишав пенал. Кога е на линија, Е пенал. Така знам. Ако сум грешка, тогаш my bad.

Мислам дека @Hm_Hm некаде имаше анализа за Џенова дека не се лоши годинава. Јас не сум ги гледал оваа сезона, ама ги стегнав 2 на ливче денес. :coffee:

Џенова се катастрофа и на почетокот од сезоната имаат неверојатна среќа. Каде и да е ќе им се врати тоа.

Среќа е што ме послушал мене, а не тебе и фатил пари. :P

Инаку не се толку добри како што мислев, но не се ни катастрофа. Ако се катастрофа тогаш би требало да се борат за опстанок, мислам дека нема, според мене околу 10 место..

Катастрофа, можда Лихштанјер ја почна ама веќе редно е судијата да ги заузда малце Рома, фал по фал брат и то брутални.[DOUBLEPOST=1412527256][/DOUBLEPOST]Додуша прво тоти му ги скина нозете на Пирло ама ај

MMA е ова :D
ќе има до крај црвен сигурно Тоти е печен :D

Е дури денес се гледа дека фали Конте да ги смири играчите и играта. Многу слаб Јувентус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom