Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Болоња vs Фиорентина
Сиена vs Неам појма

Одложени

Очестен бил Џузепе Меаца за вечер, па ќе видиме, снег имало доста, преку 200 луѓе биле задолжени за чистење на теренот и трибините.

На Сардинија вечер очекуваат температура од 6 степени, така да јас ќе си гледам Рома, само некој дожд да не ја заеби работата :)

Аталанта-Џенова истотака се одложува најверојатно.. публика има. судиите не беа среќни кога излегоа на проверка на терен.....

Сите вечер од Нула до два гола ќе влезат..за тие што ќе играат бидејќи не ми се верува да паднат голови во онакви поларни температури...

На Сардинија вечер очекуваат температура од 6 степени, така да јас ќе си гледам Рома, само некој дожд да не ја заеби работата :)
Ај на вас ви тргна годинава со дождов во Катанија игравте ватерполо, па сега и во срадинија !
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 18:20 ---
Италија мора под хитно да си изгради нови стадиони или пак да им дозволи на клубовите да си изградат!

Италија мора под хитно да си изгради нови стадиони или пак да им дозволи на клубовите да си изградат!

Нема потреба од нови стадиони...само дренажа им треба...нешто што во моментов се прави на Филип II.

Во Италија истура од снег, а еве зашто вчера се откажа Парма - Јувентус

juveeee-parma-500.jpg

Е ова е прав професионалец, без разлика на секакви околности работата да е извршена :pos:

Нема потреба од нови стадиони...само дренажа им треба...нешто што во моментов се прави на Филип II.
Па не е баш така, можеме да види ме во Бундес лигата и Премиер лигата колку е постеноста, заради што имат нови стадиони!

Па не е баш така, можеме да види ме во Бундес лигата и Премиер лигата колку е постеноста, заради што имат нови стадиони!

Кај е тука поврзаноста со посетеноста на стадиони и нивната дренажа...не те сфаќам. Инаку, ако веќе сакаш за во Англија знам дека нови, под нови мислам стадиони до 20 години стари имаат Арсенал, Сити, Сандерленд, Миделсброу, Болтон, Дерби.....на друг не ми текнува....останатите сите се стари преку 80-90 години...се разбира, подлежат под мали реконструкции...меѓу кои да се намести и дренажа....нешто што им е потребно на италијанските, ти пишав и погоре.

Слабо го научил Боатенг детево што се прави во вакви ситуации или па детево бегало од часови:)

И тоа чудо да го видиме,Милан да го оштетат,а пенал врз Раду немаше?како и да е,форца Лацио!! 2-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom