Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Многу ми се смешни фановите на Милан..караат по Берлускони,по Алегри по кој ќе стигнат а нивниот омилен клуб местат како стоки..си мислите ова реален фудбал е што го гледаме во ова коло??..арно и Јувентус вчера што не се изигра иначе ќе читавме најразлични приказни од фановите на Јувентус...до кога ќе разберите дека нив пари му требаат не титули..кога ќе разберите дека се е местено..8и што оваа Интер палермо 4-4 е реална утакмица??..а претходните три утакмици меѓу нив излегуваат прелази???..па нема чоек што ќе ме убеди дека Лацио-Милан не е местена утакмица..цел свет двојка ја играше а овие играчите си легачат по теренот..ах ние ќе се нервираме оние ѓубрињата ќе се полнат пари...

М

Мартин`

Гостин
Многу ми се смешни фановите на Милан..караат по Берлускони,по Алегри по кој ќе стигнат а нивниот омилен клуб местат како стоки..си мислите ова реален фудбал е што го гледаме во ова коло??..арно и Јувентус вчера што не се изигра иначе ќе читавме најразлични приказни од фановите на Јувентус...до кога ќе разберите дека нив пари му требаат не титули..кога ќе разберите дека се е местено..8и што оваа Интер палермо 4-4 е реална утакмица??..а претходните три утакмици меѓу нив излегуваат прелази???..па нема чоек што ќе ме убеди дека Лацио-Милан не е местена утакмица..цел свет двојка ја играше а овие играчите си легачат по теренот..ах ние ќе се нервираме оние ѓубрињата ќе се полнат пари...
Фудбалот одамна умре друже, чим гледаш суми по 60-70 милиони за играч/и ти станува се јасно. Само маркетинг и местење има сега за жал (y) а да не зборувам за тоа дека веќе и на своите ривали им се пуштаат утакмици за до крајот да биде интересна “борбата“ за првото место односно титула.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Собират пари за лето зашо да не местат а мора да се вратат парите од зимските трансфери :pos:
А вашите не се местат не, требаше да се одложи а они си играа како +20 да е и оп 7+ и можеби некој е типувал и кој играч ќе даде најмногу голови. Многу лесно Цезар прими голови тоа ептен аматерски а плус еден од офсајд и пенал дадовте, а нашите па два пенала не и дадеа ем свирна па предомисли се Силва се праве улав пред голо, барем да кажат да ја уплатеме и ние да земеме некоја пара а со тоа да идеме да ги гледаме а не да имаат 30 навивачи во публика со нас ќе се повеќе. :D
Исто и Рома и Наполи мириса на местенка.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315
Na Roma tradicionalno ne i odi na Sardinija 17 godini nema pobedeno tamu(n) Se znaese deka barem 1 od Udinese,Napoli i Inter deka ce kiksne ama ova izleze i povece od toa...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па не е баш така, можеме да види ме во Бундес лигата и Премиер лигата колку е постеноста, заради што имат нови стадиони!
Убаво ти кажа peja989, не е до тоа што се нови, 90 посто од стадионите во Англија се од пред втора светска, туку во вградените системи. Треба малце да се потрошат пари на тоа и во Италија.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Поздрав до најголемиот трол на Милан, си знаете за кого е ;)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ми се порваќа од ова првенство уште кога Милан го победи Интер минатата година со 3-0 а играчите на Интер стоеа по теренот и курот ги болеше за резултатот..и капак на се беше победата на Интер над Милан пред две кола со 0-1 кога во обраатна ситуација се наоѓаше Милан..си седеа по теренот и гаље му беше....правете ме будала колку сакате ама резултативе се премногу смешни и што нема теорија да се чиста случајност посебно кога се работи за Италија..јас ви кажав..вие нервирајтесе тие нека се полнат со пари!

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Ми се порваќа од ова првенство уште кога Милан го победи Интер минатата година со 3-0 а играчите на Интер стоеа по теренот и курот ги болеше за резултатот..и капак на се беше победата на Интер над Милан пред две кола со 0-1 кога во обраатна ситуација се наоѓаше Милан..си седеа по теренот и гаље му беше....правете ме будала колку сакате ама резултативе се премногу смешни и што нема теорија да се чиста случајност посебно кога се работи за Италија..јас ви кажав..вие нервирајтесе тие нека се полнат со пари!
Од сите фан клубови, од сите постери ти очигледно си едини со двоцифрен IQ! (можно е да грешам и да ве има поише )
Биле наместени :pos:. За што идат играчиве на тренинг секој ебан ден? За кога ќе дојде ред да играат утакмица да стојат ко идиоти така? Ти знаеш колку пари и моќ треба да имаш за да наместиш една утакмица? Од двата голмани што треба да ги купиш до судиите, до капитените до по еден дефанзивец од двата тима ( у случај да треба пенал ) и разноразни трошоци. Милан вчера си изгубија зошто се срање у моментов. Исто и Интер затоа изгубија од Лече а не пошто се мести :pos:. И доста со conspiracy theory муабети ко оние дебелине амери сте станале.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Од сите фан клубови, од сите постери ти очигледно си едини со двоцифрен IQ! (можно е да грешам и да ве има поише )
Биле наместени :pos:. За што идат играчиве на тренинг секој ебан ден? За кога ќе дојде ред да играат утакмица да стојат ко идиоти така? Ти знаеш колку пари и моќ треба да имаш за да наместиш една утакмица? Од двата голмани што треба да ги купиш до судиите, до капитените до по еден дефанзивец од двата тима ( у случај да треба пенал ) и разноразни трошоци. Милан вчера си изгубија зошто се срање у моментов. Исто и Интер затоа изгубија од Лече а не пошто се мести :pos:. И доста со conspiracy theory муабети ко оние дебелине амери сте станале.
ДОбро јас сум идиот глуп ваков таков секаков вие сте паметните ..дечко немаш појма очигледно што се случува низ светот а јас имам милион информации бидејќи сум длабоко инволвиран во фудбалот..ама ајде неможам на сите да ви објаснувам..важно јас имам двоцифрен IQ дека имам одредено размислување кое го подржувам со логични аргументи ..ако сакаш да ми се спротиставиш со некаква теза слободно искажи се и напиши конкретен пост зошто не се согласуваш со моето размислување а не да навредуваш кога и немаш основа за такво нешто..очигледно ти немаш домашна култура па констатираш неосновани работи..другиот пат кога ќе ми реплицираш размисли што пишуваш..

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
ДОбро јас сум идиот глуп ваков таков секаков вие сте паметните ..дечко немаш појма очигледно што се случува низ светот а јас имам милион информации бидејќи сум длабоко инволвиран во фудбалот..ама ајде неможам на сите да ви објаснувам..важно јас имам двоцифрен IQ дека имам одредено размислување кое го подржувам со логични аргументи ..ако сакаш да ми се спротиставиш со некаква теза слободно искажи се и напиши конкретен пост зошто не се согласуваш со моето размислување а не да навредуваш кога и немаш основа за такво нешто..очигледно ти немаш домашна култура па констатираш неосновани работи..другиот пат кога ќе ми реплицираш размисли што пишуваш..
Ако под ова подразбираш дека другар ти тренирал на времето у Пелистер ондак ок у право си.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако под ова подразбираш дека другар ти тренирал на времето у Пелистер ондак ок у право си.
Ако имаш нешто да напишиш во врска со погорниот мој пост бујрум..ако немаш аргументи за да ме демантираш или да ме направиш со двоцифрен IQ тогаш не си ја арчи тастатурата ..

Член од
14 октомври 2009
Мислења
431
Поени од реакции
295
Ако може да ни објасниш какви информации добиваш? Верувам дека си ги искористил и си направил некој денар;)
Или ги добиваш откако ќе заврши натпреварот?:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom