- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.920
- Поени од реакции
- 41.888
Siena - Catania xDБолоња vs Фиорентина
Сиена vs Неам појма
Одложени
Ај на вас ви тргна годинава со дождов во Катанија игравте ватерполо, па сега и во срадинија !На Сардинија вечер очекуваат температура од 6 степени, така да јас ќе си гледам Рома, само некој дожд да не ја заеби работата
Нема потреба од нови стадиони...само дренажа им треба...нешто што во моментов се прави на Филип II.Италија мора под хитно да си изгради нови стадиони или пак да им дозволи на клубовите да си изградат!
Е ова е прав професионалец, без разлика на секакви околности работата да е извршенаВо Италија истура од снег, а еве зашто вчера се откажа Парма - Јувентус
Па не е баш така, можеме да види ме во Бундес лигата и Премиер лигата колку е постеноста, заради што имат нови стадиони!Нема потреба од нови стадиони...само дренажа им треба...нешто што во моментов се прави на Филип II.
Кај е тука поврзаноста со посетеноста на стадиони и нивната дренажа...не те сфаќам. Инаку, ако веќе сакаш за во Англија знам дека нови, под нови мислам стадиони до 20 години стари имаат Арсенал, Сити, Сандерленд, Миделсброу, Болтон, Дерби.....на друг не ми текнува....останатите сите се стари преку 80-90 години...се разбира, подлежат под мали реконструкции...меѓу кои да се намести и дренажа....нешто што им е потребно на италијанските, ти пишав и погоре.Па не е баш така, можеме да види ме во Бундес лигата и Премиер лигата колку е постеноста, заради што имат нови стадиони!