Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Миланези и Интеристи, славете!!! Најголемиот ваш конкурент за титулата Наполи:pos:, повторно киксна!

Наполи има добар тим составено кој што ќе прави доста проблеми но кај нив најголем проблем е кратката клупа а сите тука знаеме дека без јака клупа тешко до титула.

Овој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.

Овој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.
Не знам колку беше заморот тука крив, главните играчи одмараа со Киево. Најголем виновник за 0-0 е судијата што не досуди два пенали за Наполи, не секогаш можеш да даваш по 3-4 гола па да не ти биде битен факторот: Судиски грешки.

Не знам колку беше заморот тука крив, главните играчи одмараа со Киево. Најголем виновник за 0-0 е судијата што не досуди два пенали за Наполи, не секогаш можеш да даваш по 3-4 гола па да не ти биде битен факторот: Судиски грешки.

Со првата реченица се потврдува тоа што го пишав пред некој ден/недела дека имаат проблем со кратката клупа т.е нема кој да ги одмара првотимците слична ситуација како што беше со нашата Кошаркарска репрезентација.
Еден пенал имаше сигурно за Наполи но се изнашутираа пенали минатата сезона оваа нека одморат малку. :icon_lol:

Слабо играа, а имаат и голем проблем кога не им играат некои играчи како Маџо на пример. Со него се многу опасни по десната страна, без него таму нема ништо, не стигаат ни центаршут да упатат. Така да и јас мислам дека кратката клупа ќе им биде проблем со оглед на тоа дека играат и во ЛШ.

Слабо играа, а имаат и голем проблем кога не им играат некои играчи како Маџо на пример. Со него се многу опасни по десната страна, без него таму нема ништо, не стигаат ни центаршут да упатат. Така да и јас мислам дека кратката клупа ќе им биде проблем со оглед на тоа дека играат и во ЛШ.
Чекај, не го забележа Зунига? :)

Колку е само неписмен коментаторот на Телма, незнам кој беше Бранко или Стево(мислам Стево), не е важно и двајцата ми се неписмени ... на крајот вика Фиорентина освои многу важен бод, а Наполи киксирале :tapp: .. па сите знаеме дека Наполи е многу јак, ама Фиорентина не е некоја шугава екипа како Чезена,Бари итн.. Фирентина е име во Италија и не е ништо чудно што освои бод во Неапол

ма каков замор почеток на сезона е........и арно ви рече Пупоне - играа со Фиорентина,не можеме да очекуваме како ги газат ! сепак и виолетовите имаат добар старт на сезоната,тука им е Јоветич кој ја пропушти скоро цела ланска сезона

Фиорентина имаат добра екипа башка и Јоветич се врати, дечкото е Звер! и мислам дека Фиорентина ќе котира добро на табела годинава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom