F
FuckYouAll
Гостин
Ruud Krol ?!Хммм, може и сум помешал, но мислам дека играше еден Холанѓанец што беше доста добар на времето.
Ruud Krol ?!Хммм, може и сум помешал, но мислам дека играше еден Холанѓанец што беше доста добар на времето.
Ова е ФАКТ а пред фактите и боговите молчат затоа тиииишина !Викаат дека Милан бил дупло појак од Интер оваа сезона, поради тоа што имаат дупло повеке бодови??!
Гледај да не ти загори ајварот...Миланези и Интеристи, славете!!! Најголемиот ваш конкурент за титулата Наполи, повторно киксна!
Овој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.Наполи има добар тим составено кој што ќе прави доста проблеми но кај нив најголем проблем е кратката клупа а сите тука знаеме дека без јака клупа тешко до титула.
Не знам колку беше заморот тука крив, главните играчи одмараа со Киево. Најголем виновник за 0-0 е судијата што не досуди два пенали за Наполи, не секогаш можеш да даваш по 3-4 гола па да не ти биде битен факторот: Судиски грешки.Овој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.
Со првата реченица се потврдува тоа што го пишав пред некој ден/недела дека имаат проблем со кратката клупа т.е нема кој да ги одмара првотимците слична ситуација како што беше со нашата Кошаркарска репрезентација.Не знам колку беше заморот тука крив, главните играчи одмараа со Киево. Најголем виновник за 0-0 е судијата што не досуди два пенали за Наполи, не секогаш можеш да даваш по 3-4 гола па да не ти биде битен факторот: Судиски грешки.
Чекај, не го забележа Зунига?Слабо играа, а имаат и голем проблем кога не им играат некои играчи како Маџо на пример. Со него се многу опасни по десната страна, без него таму нема ништо, не стигаат ни центаршут да упатат. Така да и јас мислам дека кратката клупа ќе им биде проблем со оглед на тоа дека играат и во ЛШ.
ма каков замор почеток на сезона е........и арно ви рече Пупоне - играа со Фиорентина,не можеме да очекуваме како ги газат ! сепак и виолетовите имаат добар старт на сезоната,тука им е Јоветич кој ја пропушти скоро цела ланска сезонаОвој проблем кај Наполи највеќе ќе се осети кога ќе имаат ваков згуснат распоред.Едноставно располагаат со краток фонд на играчи кој што ќе можат да играат за викенд и вторник/среда.Според мене заморот си го направи своето и затоа се овие киксови.
Пеналот што беше за Наполи мислам дека беше по негов центаршут..Е де, на крајот.
Пенал???Пеналот што беше за Наполи мислам дека беше по негов центаршут..