Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Не ги правдам, пошо и ми одговара да губат :) ама смрдеше многу утакмицата, со Ш состав излегоа и ништо не играа. Мене сите утакмици што се играат на тој стадион ми смрдат, не знам дали е поради тоа руината и бавчата или нешто друго...
Абе сите резултати каша попара беа, треба да ме исплатат затоа што успеав сите да ги утнам:pos:
Да те/ве поздравам

и уште нешто, малце оф топик

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Toj терен е катастрофален зимно време, во овој дел од годината, и после од Април некаде, е ок ...
Али колку е опаднат квалитетот на калчото тоа чудо едно е, парите ги диктираат очигледно нештата а претседателиве на Калчо тимовиве почнаа да заотануваат во поглед на останатите земји во инвестирањето у своите тимови.

Ако се извади некоја статистика за просечно потрошени пари во Калчото оваа сезона, а и сезоните претходно, гарант убедливо ќе се под Англија и Шпанија, а ништо чудно и од Германија.
Само Јуве троши асално ама они без пласманот во ЛШ не можат да атакуваат на класа фудбалери, Агуеро не го изгубија зашто не сакаа да дадат доволно пари, туку зашто едноставно Сити влегоа у трка за него, тим кој без разлика што нема историја, има и пари а и пласман во ЛШ, се знае што се преферира денес.

Пред некој ден го гледав прегледот од викендов, имаше стадиони каде повеќе редари забележав отколку публика, катастрофа.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Абе сите резултати каша попара беа, треба да ме исплатат затоа што успеав сите да ги утнам:pos:
Да те/ве поздравам

и уште нешто, малце оф топик
Само сингл во ова време, и со малку среќа па да ќариш некој денар, веќе нема сигурни утакмици, не ми се верува дека сите фаворити од Шпанија и Италија кикснаа, премногу "случајни" резултати :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ја видов 1-2 пати како им отскокнува топката пред удар, на стрим гледав. Тој важи за најлош терен во Италија, а стадионот им е чудовиште. Не ми се гледа фудбал таму и 4-3 да заврши пак ме убива сликата.

Инаку Абијати ме оштети за 120 евра кога му го одбрани ударот на Ди Натале :mad:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Со клипот само ги потврдувам претходните постови како стадионот им е лош, смрди нешто итн итн :D
--- надополнето: Sep 21, 2011 9:35 PM ---
Али ова коло ептен ми го прави меракот, уште утре Рома да направи сефте оваа година :pipi:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Офоф, кое опаруење го имаат кладилнициве од ова коло, па и Шпанија Реал киксна, мх мх ...
Милан,Наполи,Јувентус,Реал,Барса кикснуваат во една вечер. :)
Moментално кај сопствениците на кладилници песнава е хит.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Веќе после третото коло нема тим со 100% учинок xD

Син, ти велиш опаѓа Калчото и сопствениците слабо улагаат, но еве оваа година калчолигашите потрошија повеќе пари од шпанските екипи и беа близу до англиските водечки ... можеби проблемот е во големите екипи на Италија, тиа некако слабо улагаат, ма да доколку погледнеме од претходните 4-5 години кои беа уште повеќе мизерни, мислам дека сега работите се подобруваат можеби грешам :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom