Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па и Болоња-интер не е богзнае каков меч па еве ќе го има на тв, има многу повеќе фанови на Јувентус во Македонија отклоку на гореспоменативе тимови заедно, така да не гледам што е тука чудно ;)
па единствен натпревар е секогаш ги даваат кој и да играат во тој термин..а во терминот 15:00 има поинтересни дуели на пример Калјари - Удинезе или Лацио - Палермо но го даваат Јувентус.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Види, Болоња - Интер ти е во 18 часот, и е само тој меч, така да сакал - неќел ќе се пренесува тој меч.
А во недела во 15 часот имаш добар избор на мечеви, а сигурно Катанија - Јуве не е во преден план ( не зборам туку така за да водам инает..) , ако гледаме така и Милан - Чезена би требало да се пренесува, бидејќи Милан има повеќе фанови и од Наполи и Фиорентина заедно.. ;)
Секогаш фаворитите ќе имаат предност пред останативе екипи, точно дека Лацио-Палермо ќе биде доста поинтересен натпревар али неможе две кола по ред Јуве да не оди на ТВ :)

F

FuckYouAll

Гостин
Незнам јас шо се бунат посебно овие од интер, лани ако заборавивте 38 од 38 натпревари на интер на Телма ги даваја, а и оломнани а и пред то.(y)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.196
Незнам јас шо се бунат посебно овие од интер, лани ако заборавивте 38 од 38 натпревари на интер на Телма ги даваја, а и оломнани а и пред то.(y)
Не се бунам јас, бунење е да не го пренесуваат Интер, а да го пренесуваат Јуве, овака само давам мислење за неделниот термин кој меч би требало да оди пренос.
Мада ко ќе видиш и сеедно ми е мене, Интер секако во сабота оди во директен пренос. (y)
И Телма не е крива што Интер го вметнуваа во термини како што се 18 часот сабота, 20.45 сабота или недела или 12.30 недела.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Па затоа што сакаме да гледаме Серија А, не Серија Б, ебаве тоа :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Види, Болоња - Интер ти е во 18 часот, и е само тој меч, така да сакал - неќел ќе се пренесува тој меч.
А во недела во 15 часот имаш добар избор на мечеви, а сигурно Катанија - Јуве не е во преден план ( не зборам туку така за да водам инает..) , ако гледаме така и Милан - Чезена би требало да се пренесува, бидејќи Милан има повеќе фанови и од Наполи и Фиорентина заедно.. ;)[/quot
Милан можеби да има повеќе фанови од Фиорентина и Наполи заедно во Македонија, но во Италија највеќе навивачи има Наполи.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Пандев премина во Наполи така да оваа сезона почесто Наполи ќе го гледаме :D
--- надополнето: Sep 23, 2011 12:50 PM ---
:vozbud:
Koj те измами ?
Па така е, после нив се Интер или Милан..итн. А Наполи и од времето на Марадона, Ван Бастен има доста навивачи.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Чекајте сеа, Милан - Чезена директен пренос комбиниран со highlights од натпреварот Наполи - Фиорентина или обратно?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.196
Па така е, после нив се Интер или Милан..итн. А Наполи и од времето на Марадона, Ван Бастен има доста навивачи.
Ван Бастен во Наполи има играно? Не сум знаел..
--- надополнето: Sep 23, 2011 12:56 PM ---
Чекајте сеа, Милан - Чезена директен пренос комбиниран со highlights од натпреварот Наполи - Фиорентина или обратно?
Наполи - Фиорентина директен пренос, а изгледа Милан - Чезена само за голови ќе се уклучуваат.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Пандев премина во Наполи така да оваа сезона почесто Наполи ќе го гледаме :D
--- надополнето: Sep 23, 2011 12:50 PM ---

Ван Бастен нема играно во Наполи...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Па затоа што сакаме да гледаме Серија А, не Серија Б, ебаве тоа :D
Не збори предвреме, Ранко ако не ве оправи незнам што ќе правите, моментално сте во зона на испаѓање :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Наполи - Фиоретина со вклучувања на голови или шанси на Милан - Чезена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom