Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, на тоа што ти кажа Росонеро...

Не знам дали го забележа тој дел, имаше чист пенал за Наполи, а и уште една многу сомнителна ситуација која според мене беше пенал.

Ја на моменти вртев, видов Хамшик како го влечат у шеснаестерец, дали корна изведувале или нешто друго сеедно, таму имаше пенал, едвај шутна у пад и тоа, и на крај он доби жолт за приговор.

Да, на тоа што ти кажа Росонеро...

Не знам дали го забележа тој дел, имаше чист пенал за Наполи, а и уште една многу сомнителна ситуација која според мене беше пенал.
Стварно, доста... :)

02:53

Кој нормален судија со здрав разум не би свирнал тука пенал?

и ситуација бек на Чезена цел метар позади Касано овој прима топка и ете ти го линискиот дегенерик го крева знаменцето, а 100 постотна шанса беше

А Паласио, Паласиоо! оди ти пак играј го киево 1

А Паласио, Паласиоо! оди ти пак играј го киево 1
И со Паласио и без него, не знам зошто би играл против Џенова, екипа која игра секогаш без амбиции и многу слободно. На крај краева не се ништо послаби од Киево, не гледам зошто би изгубиле. Сега имаат играч помалку и пак ништо нема да им биде, моја прогноза.

И со Паласио и без него, не знам зошто би играл против Џенова, екипа која игра секогаш без амбиции и многу слободно. На крај краева не се ништо послаби од Киево, не гледам зошто би изгубиле. Сега имаат играч помалку и пак ништо нема да им биде, моја прогноза.
Мислев дека киево се мотивирани од победата над наполи и Киево секогаш имала добар старт на почеткот од сезоната па затоа реков дека кец ќе биди денеска
--- надополнето: Sep 25, 2011 12:04 PM ---
еве 1:1 еехеххехехе

Јас се надевам дека нема, нерешено ја играв... :)

Т-ибам судењето. Му даде црвен зошто се сопна врз противнички играч и од добиена утакмица која ја имаа под контрола, изгубија во продолжение :tapp:

Ееее ме еба Киево за илјадарка.....бел ден да невидит Москардели.:mad:
хикс ја имав:LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom