Roland Garros 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на Ролан Гарос 2015?

• Вкупно гласачи
    97
Статус
Затворена за нови мислења.
Швајни како да и го уградил на Ана тој победнички германски менталитет...многу и годеше оваа врска со Швајни на тениски план...

Швајни денес:
https://vine.co/v/ehq3FwTH61q
https://vine.co/v/ehqLEzY6lwu

1/4 финале со Свитолина, неискусна е младата Украинка еве шанса за Ана за ново 1/2 на РГ.

Прашање до фановите на Ноле, да беше Ноле босанец, ќе гламевте ли толку за него? #JustНационалистичкиThings (Ууу мене вака).

Па Ѓоковиќ се жали на теренот а Рафа? Бернардез да не му судел веќе кој плачко станал , судиите немаат муда да му даваат опомени за константното прекорачување на времето, али добро иде среда...
Муабетот беше за барање оправдувања за евентуален пораз, а не што на кого му смета во животот.

Шарапова ја одложиле за утре. :facepalm:
Вавринка како тргнал до 8 ќе заврши, па имаат и други терени, зошто вака праат не знам.

Бердих буквално на секоја неизнудена грешка, гледа кон подлогата. Небаре за него подлогата е различна, од таа на која игра Цонга.

Арно изигра колку толку коњов Бердих, таман да го фатам плус на граница. :D У секој случај мило ми е што испадна. Цонга-Нишикори ќе биде топ 1/4 финале. :)

Проблеми со грбот имаше Бердих, затоа и загуби. Инаку оваа сезона има многу земја на терените на РГ, повеќе од било кога, и конечно личат на прави земјени терени, а не некои претходни години побрзи од Вимблдон беа. (така иде зборот не рипајте одма)
А самото тоа што има доста земја прави да има доста нерамнини на теренот што е сосема нормално.[DOUBLEPOST=1433092538][/DOUBLEPOST]
Арно изигра колку толку коњов Бердих, таман да го фатам плус на граница. :D У секој случај мило ми е што испадна. Цонга-Нишикори ќе биде топ 1/4 финале. :)
Ептен, у пичку материну, Кеи има да му ја дупне главата.

Ептен, у пичку материну, Кеи има да му ја дупне главата.
Kaко и да е, неам проблем ниту со едниот, ниту со другиот, па се надевам финалистот од овој дел од ждребот ќе испадне од ова 1/4 финале. :D

Шарапова аут. Од долниот дел на ждребот финалистката ќе се бара во една од Ивановиќ, Свитолина, Сафарова и Мугуруза. (y)

реков јас да не летате многу многу со мареј еве го ке го спуши од Шарди[DOUBLEPOST=1433162842][/DOUBLEPOST]
реков јас да не летате многу многу со мареј еве го ке го спуши од Шарди

EDIT: Ни со нишикори не летајте многу

Последно уредено:
реков јас да не летате многу многу со мареј еве го ке го спуши од Шарди[DOUBLEPOST=1433162842][/DOUBLEPOST]

EDIT: Ни со нишикори не летајте многу

А ти да не се леташ многу, иако имаш ставено слика од Супермен?

Многу некултурна публиката на Сузан Леглен, при секоја сомнителна топка кога ќе отиде судијата, или Мареј да ја проверат свират, на дупла грешка на Мареј се радуваат како Шарди да влегол во финале.

17 со ред 1/4 грен слем финале за Енди.

Па баш ќе е убаво у ист ден и Марија и Серена да отпаднат, да видиме нови клинки малце .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom