Roland Garros 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на Ролан Гарос 2015?

• Вкупно гласачи
    97
Статус
Затворена за нови мислења.
После инцидентот со влетувањето на детето во терен кај Федерер и по неговите критики кон обезбедувањето сега го чуваат како папата:)
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/35...p4?versionId=2qBThP49QV7E9HOYZ02Xytk.n06vGMys
Се извлече Серена против Вика денес,тешко некој да ја запре од овие што останаа при освојување на Ролан Гарос оваа година.

Последно уредено:
Гаске нема шанси против Новак, муабетот е што ти пишуваш така и кога он игра против Федерер/Надал/Мареј, значи ти си закоравен глуп напален националистички настроен фан. Јас ја отворив темава, прочитај ми го уште еднаш постот, види го моето мислење околу тоа кој ќе биде победник на турнирот. Од сите Надаловци само Игор напиша дека Надал ќе освои и побара кладба, друг ниеден не пиша дека Рафа ќе освои.
Јас искоментирав дека е неверојатна статистиката од 86-1 на земја во три добиени сета, што верувам и ти иако си ограничен како тетратка за почетно пишување ќе се сложиш со тоа.
Djovak ima na zemja na tri seta 8 porazi povekje od Rafa , a kolku ima Rafa povekje od Djovak na beton. Najbitnoto , statistikata e nauka shto se zanimava so minatoto . Segashnosta e mnogu neprijatna za Rafa. Najbitnoto , Novak niz godinite se razvivashe , nadgraduvashe , evoluira vo teniski monstrum, dominator, eve i na zemja se transformira vo nepobedliv i seushte tera nagore. Za razlika od nego Nadal ti e one line story, i e vo nadolna linija .Nema kapacitet da smeni neshto , evoluira , da koregira , se mu e na cista snaga , sila , element koj se povekje mu fali . I na kraj , normalno be deka za mene sekogash Novak ke e favorit protiv bilo koj , oti mu gi znam sposobnostite i ne sum debil da baram odnapred alibi za porazot vo nekoi si psihi, samodoverbi i shto ti znam sranja.

1.80 му даваат кладилниците за освојување на Ролан Гарос на Новак мислам дека е пренизок коефициентот али сепак он е прв фаворит и при ваква доминација оваа година можеби е заслужен.

gQ7WXK5.jpg
Новак има 40-0 серија победи и ги освои последните 5 мастерси на кои играше, завршниот турнир во Лондон+Австралија Опен. Против секој е фаворит моментално, буквално.

Новак има 40-0 серија победи и ги освои последните 5 мастерси на кои играше, завршниот турнир во Лондон+Австралија Опен. Против секој е фаворит моментално, буквално.
Знам, и се слагам со тоа и јасно ми се сите работи, само овој од твојов табор има мозок на едноклеточен организам и не сфаќа некои работи. Инаку постот на Тирке најубаво објаснува за тоа како стојат работите, кратко и јасно кажано во една реченица.

ajde ve molam za utre nekoja analiza so mislite za j.w conga vs t.berdych

Ја сеа гледам овој пишал да се крстиме Сок да го помине :pos::pos::pos: Врх врхова.

Манчестеровец, сеј мирен да не те тепам. :icon_mrgr:

Надаловци со осет малце. Мислам дека можите да се разберите и без навреди. Евентуално ако не сакате да се разберите, игнорирајте се.

Да да, само Надаловци, нема гајле. ;)

Ѓоковиќ на Еуроспорт интервју

Па Ѓоковиќ се жали на теренот а Рафа? Бернардез да не му судел веќе кој плачко станал , судиите немаат муда да му даваат опомени за константното прекорачување на времето, али добро иде среда...

Razmazeni igraci a la berdih. Lele lele dozd imalo. 100 godini tenis se igralo na nadvoresni uslovi i vo toa bilo drazta. Sto e sea? Pokrivi nasekade treba? Neka si tera RG vaka, edinstven tradicionalen turnir. Ako si sampion izdrzi uslovi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom