Ќе го купам за в кола секако. Ова торенто од нестрпливост и љубов е.
немој у кола жити се че заспиеш на волан од оваа музика, сними си некое цеде од милица тодоровиќ барем ќе те држи на штрек
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го купам за в кола секако. Ова торенто од нестрпливост и љубов е.
немој у кола жити се че заспиеш на волан од оваа музика, сними си некое цеде од милица тодоровиќ барем ќе те држи на штрек
Kaжав плус, дека на гробот ќе им речам да ми изгравираат стихови од Where I end. Оној делон I am up in the clouds. I am up in the clouds. And I can't and I can't come down. I can watch and cant take part
thereАко Amnesiac и In Rainbows имаа дете. Така ми звучи албумов.
Денес во движење го ислушав половина. Мераци у пм. Фулстоп дефинитивно корни. Ерекција ќе доживеев при одење ова време. Пробајте му е навечер. Има траки кои ептен филмски звучат, чиниш за некоја мерак драма се токмени.
Намерно ислушав пола, си чувам и за утре дел од задоволството.
Тоа секако заспивам со нивна музика. Ми помага полесно за сон, плус со звукот речиси секогаш сонувам некои трипи соништа, кои прават да се чувствувам наспано.може пред спиење, ама не знам дали ќе стигнам до втората песна пошто многу фаќа сон од овие