Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.625
- Поени од реакции
- 9.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
билдер
ете, ае...
Чекам уште јунак да ми удри една анализа, да видам како ме имате доживеано на форумов![]()
Не_Сум_ЏинЏер AnFem aka (свиња дебела ) leandra Sussaro wot или било кој сaка а можете и сите одеднаш, ајде напрајте му една анализа на добро познат.
Нема лутиш![]()
Oва сумира се'. Бара анализа, дури напишам збор-два е баниран од тема.
. Но, твојот потпис некако не ми се допаѓа со оглед на тоа што највидлив е за сите. Ако немаш друга работа, барем стави некоја интересна quote реченица.
Тоа е тоа, поздрав!
Види сега од вакви работи
стои потписот и уште не го имам сменето
12 саатот човече јас одсабајле опашката си ја бркам на темава
На третиот пријавен му прам детоксикација![]()
Мене ми должиш повратна![]()
може мене да ме профилираш???
Еве јас.
Пуно како личност е растргнат помеѓу повикот на цивилизацијата и повикот на дивината. Од една страна се работи за личност која е солидно образувана, атеист по убедување, сака книги, филмови, цени добар хумор. Од друга страна неговите гени припаѓаат на племе кое ги разбира само аргументите на ножот и на насилството.
Од тој аспект, Пуно често апелира на форумот за соживот, мир и толеранција, затоа што се плаши од самиот себе. Пуно не е сигурен како ќе реагира ако дојде до раздвојување по пат на војна. На крајот на краиштата несвесните сили се секогаш посилни од разумот, и скоро е сигурно што во една таква ситуација би надвладеало кај него.
Ама ајде, повели![]()
Не сим Џинџер е девојка како излезена од книгата на Вајнингер, Пол и Карактер. Таа е една од оние девојки која е опседната со својот емотивно сексуален живот. Ништо што не може да биде сведено на таа проблематика никогаш искрено на ја заинтересирало Џинџер. Опседната е од својата женскост, и од замислената или претпоставена моќ која таа женскост би ја имала врз мажите. Сака да биде во центарот на вниманието на машкиот род, тоа и е врвно уживање. Ми остави впечаток еден нејзин пост во кој што пишуваше нешто во стилот, сите гледаа во мене, сите зборуваа за мене. Иако беше кажано со доза на хумор, карактеристично беше задоволството кое се чувствуваше од интересот на другите за неа во конкретната ситуација. Сака да се покажува, но сепак тоа да не биде премногу нападно.
Ако барам модел за писанијата на Сусаро за женскиот род на форумов, тогаш Џинџерка би била најидеален кандидат.
Се друго настрана од машко женските односи за неа е од чисто формален катактер. Изразот и е солиден иако мене ми смета што многу често користи фрази и општи места.