- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Функционира темава уште? Јас сакам Леандра да ми направи една детална анализа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Разгледав низ постови што досега си напишал, али мозокот моментално само ова го запомна:Функционира темава уште? Јас сакам Леандра да ми направи една детална анализа.
патика адидас, фармерче ,маица со крагни и увек брада од два-три дена (на работа ми мрчат за брадата ама не се давам )
Сакаш да си фатиш женска од форумов цело време и да ќариш некоја, дркаш, пушиш марихуана, подложен си на пороци..Но некако како да сакаш да се средиш себеси и сметаш дека е крајно време да смениш некои работи...Сакаш да поставуваш загатки и самиот сакаш да си загатка и другите да те откриваат...На секое нешто можиш да му најдиш недостатоци а понекогаш знаеш само колку онака да искоментираш..Некогаш знаеш нешто шо е толку очигледно баш ти да го искоментираш од сите...Некогаш знаеш да им одиш на инает на сите...[DOUBLEPOST=1396793061][/DOUBLEPOST]пс.не знам како очекувате дека некој ке ви напрај анализа кога вие не давате ников возврат...Пишав еднаш никој не ми одговори, ајде по втор пат да пробам . Има ли доброволец да направи психоанализа на мојот форумски лик ?
Откако ќе се успее тоа, односно, откако wot успеа да си направи име на форумов, да се брендира, почна со своето џокерско „ме заболе“ форумашење. Во смисла, гајле ми е каква импресија ќе имаш за мене ако си некој ко Сунгерот Боб. Ако си некој ко IO, го знаеш мојот калибар, и латиницата со zhenski аватар нема да ти го промени мојот ефект. За другите, ме заболе стапот.