Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ми се спие, само пофалби читам у анализава утре одново ќе ја прочитам.
Очекував да распукаш, али ниш разочара![]()
Ај бе една анализа за мене. Ама од некој кој не ме знае лично... Баш ме интересира што впечаток оставам на форумов.![]()
Овој лајк за да си го потврдам идентитетотдва збора, лајк машина.
Ај бе една анализа за мене. Ама од некој кој не ме знае лично... Баш ме интересира што впечаток оставам на форумов.![]()
Секако дека може од тебе, со дозвола да добиеш повратна потоа, може?Може јас да ти направам една психоанализа? Најнајнајсериозно не знам буквално ништо за твојот приватен живот освен дека работиш нешто шпедиција што нема да има никакво влијание на конечниот профил, освен тоа дека имаш пивски стомак и иконче со "молитва за возачи" закачено на ретровизорот веднаш до искористени миризливи елки со мирис на море.
Секако дека може од тебе, со дозвола да добиеш повратна потоа, може?
Се плашиш од нешто?Не. Мислам може да ми направи некој друх психоанализа, ама не ти.
Се согласуваш под овој услов?
Се плашиш од нешто?
Прави бе пријателе, слободно.
.
Еве од мене да пробам.
Те има насекаде, очекувам да ми ставиш лајк и во Фан клуб Баерн Минхен. Или имаш превише слободно време или имаш малку време за форум, ама го искористуваш со 15 таба отворени
Сосема кул девојка, фина, се додека некој не ти стапне на жуљ (давај линк од постовите ако се деси и тоа чудо).
Една си од понежниот пол чие членство на форумов го прави подобар и ако имам прилика би те запознал и овака. Меѓу другото, и за да видам дали си толку сестрана и во живо (што е МНОГУ позитивна работа)