Л
Лигеја
Гостин
И јас би сакала да ме анализираш ако може.Не сим Џинџер е девојка како излезена од книгата на Вајнингер, Пол и Карактер. Таа е една од оние девојки која е опседната со својот емотивно сексуален живот. Ништо што не може да биде сведено на таа проблематика никогаш искрено на ја заинтересирало Џинџер. Опседната е од својата женскост, и од замислената или претпоставена моќ која таа женскост би ја имала врз мажите. Сака да биде во центарот на вниманието на машкиот род, тоа и е врвно уживање. Ми остави впечаток еден нејзин пост во кој што пишуваше нешто во стилот, сите гледаа во мене, сите зборуваа за мене. Иако беше кажано со доза на хумор, карактеристично беше задоволството кое се чувствуваше од интересот на другите за неа во конкретната ситуација. Сака да се покажува, но сепак тоа да не биде премногу нападно.
Ако барам модел за писанијата на Сусаро за женскиот род на форумов, тогаш Џинџерка би била најидеален кандидат.
Се друго настрана од машко женските односи за неа е од чисто формален катактер. Изразот и е солиден иако мене ми смета што многу често користи фрази и општи места.