Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не сим Џинџер е девојка како излезена од книгата на Вајнингер, Пол и Карактер. Таа е една од оние девојки која е опседната со својот емотивно сексуален живот. Ништо што не може да биде сведено на таа проблематика никогаш искрено на ја заинтересирало Џинџер. Опседната е од својата женскост, и од замислената или претпоставена моќ која таа женскост би ја имала врз мажите. Сака да биде во центарот на вниманието на машкиот род, тоа и е врвно уживање. Ми остави впечаток еден нејзин пост во кој што пишуваше нешто во стилот, сите гледаа во мене, сите зборуваа за мене. Иако беше кажано со доза на хумор, карактеристично беше задоволството кое се чувствуваше од интересот на другите за неа во конкретната ситуација. Сака да се покажува, но сепак тоа да не биде премногу нападно.

Ако барам модел за писанијата на Сусаро за женскиот род на форумов, тогаш Џинџерка би била најидеален кандидат. :)

Се друго настрана од машко женските односи за неа е од чисто формален катактер. Изразот и е солиден иако мене ми смета што многу често користи фрази и општи места.
И јас би сакала да ме анализираш ако може. :)

Искрено, после таква заканувачка најава за долгоочекуваната анализа, од тебе очекував нешто доста подрско и пожестоко... така да ова што го напиша не ме погоди премногу ;)
Инаку, си доловил дел од мојот карактер, но колкав дел точно не би можела да кажам. Не негирам дека уживам во сопствената женственост, но дефинитивно не до таа мера која ти ја имаш опишано. Анализата како анализа ти е во ред и ми се допаѓа начинот на кој си ги донесувал заклучоците. Колку си во право, ќе оставам да оцени некој кој ме познава.
Ти благодарам за издвоеното време :)

П.С: Се потрудив да се сетам за кој пост конкретно зборуваш, но ми избледел од сеќавање.

П.П.С: Го немам читано Weininger, вреди да се прочита?

Заканата беше на шега напишана. :)

Вајнингер е закон, за секого кој сака да има увид во психичкиот живот на женскиот род. :)
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 21:01 ---
И јас би сакала да ме анализираш ако може. :)

Се разбира дека може, само дај ми малку време. :)

Тебе те познавам лично, па нема да биде ваква класична форумска анализа.

Заканата беше на шега напишана. :)

Вајнингер е закон, за секого кој сака да има увид во психичкиот живот на женскиот род. :)
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 21:01 ---

Се разбира дека може, само дај ми малку време. :)

Тебе те познавам лично, па нема да биде ваква класична форумска анализа.

Можеби и една проценка за мене? Ако имаш време, се разбира :)

Имам над илјада и кусур мислења, повеќе од година дена сум на форумов што мислам дека е сосема доволно за да ми се направи една солидна психоанализа. Може било кој, и повеќе души да ме изанализираат може, освен анти - теистот од градот распослан на пелагонија. :)

Ако уопште некој сака и има троа поеќе слободно време нека повели :D
Добро ќе ми дојде...

Имам над илјада и кусур мислења, повеќе од година дена сум на форумов што мислам дека е сосема доволно за да ми се направи една солидна психоанализа. Може било кој, и повеќе души да ме изанализираат може, освен анти - теистот од градот распослан на пелагонија. :)

Дискриминација.

:(

Ја миљон пут се пријавују на овуј тему и толко пут ми се брише коментар : ) донт хејт ми плиз

Еве по којзнае кој пут сакам да виду како би изгледаја опис на мои црни букфе кои се повржуеф и праиф муабет ала чист куманофски де ен ка
Значи и ја се пријавују туја како што у социјално се пријављаф на сфаки три месеца(толко ли бесфа ?)

Ја миљон пут се пријавују на овуј тему и толко пут ми се брише коментар : ) донт хејт ми плиз

Еве по којзнае кој пут сакам да виду како би изгледаја опис на мои црни букфе кои се повржуеф и праиф муабет ала чист куманофски де ен ка
Значи и ја се пријавују туја како што у социјално се пријављаф на сфаки три месеца(толко ли бесфа ?)

Баш са одлучих, и виј.. http://i.imgur.com/dXpXyJ0.png

Сакам од @Mary Poppins , денес ме запозна, а и рече дека многу сака психологија. :)

Доколку има само добри работи, нека не ја прави, сакам реално, остро.

Сакам од @Mary Poppins , денес ме запозна, а и рече дека многу сака психологија. :)

Доколку има само добри работи, нека не ја прави, сакам реално, остро.

Да не доби впечаток дека те мразам па ми правиш вака сеа? :icon_lol:
Шала на страна, дај ми неколку дена да видам што можам да извлечам.

Да не доби впечаток дека те мразам па ми правиш вака сеа? :icon_lol:
Шала на страна, дај ми неколку дена да видам што можам да извлечам.

Онака безвезе ми текна идејата. :) Ама веројатно ќе бидеш фина, па не мора да ја правиш, нема да ти се налутам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom