Први септември (SUCKS!)

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Копиљаци, од утре у школо а?

Први септември рулз! :vozbud:
Добро, зашо мораше да ни расипеш последниот ден од летото со овие реченици? :) Остајне да си уживаме во последните мигови од летото... :pipi:

Абе,нервози ме фаќет,појма неам ни кај сум ни со кој деца сум...НИШО!

Прв 1 септември што ништо не ми значи. :(

Средношколските денови рулз!

До пред некој ден некако ми се идеше ама денес ја снема оваа желба.Само кога ќе ми текне на физика неми се стапнува.Ама ај ќе идам колку да се видам со другариве,добро тие што ги неам видено.

Ако порано го мразев први септември сега само убави спомени ми носи ... ееее што убави беа тие средношколски денови :pipi:

Ако порано го мразев први септември сега само убави спомени ми носи ... ееее што убави беа тие средношколски денови :pipi:

Па убав си е денот....за тој што си е дома, што не е на училиште.
П.С Росонерке...зашто не се пофалиш за денешниот натпревар, гледам убаво деби на твоите миленици.:tv:

Школото нема врскаааааааааа. Џабе одимеееееееее. Нејкам да одаааааааам:pos2::pos2::baeh::pos2::pos2:

Школарци си купивте тетратки, моливи, ташна? Ајде побрзо уште 2 недели ви останаа.
Камо да си бев сега средно, ќе го барате 1 септември!:star:
и ја тоа викам, ќе го бараат 1 септември ама џабе :toe::pos2:

Не сум у школо после 12 години...Уште не ми се верува... Утре ќе биде еден чуден 1-ви септември....

Ееех 1ви.... што убаво звучи, вака гледано од дистанца, камо да бев средно :(

Не го сакам 1ви Септември.. од 1ви се почнува да се оди на школо:tapp:, ќе киснеме у школо секој ден по 5-6 саата!:nesvest:

Не го сакам 1ви Септември.. од 1ви се почнува да се оди на школо:tapp:, ќе киснеме у школо секој ден по 5-6 саата!:nesvest:
Ke kisneme, ama barem interesno e. Kisneme, ama i doma ne e bas najinteresno, taka barem em interesno, em i malku ucime.

Не сум у школо после 12 години...Уште не ми се верува... Утре ќе биде еден чуден 1-ви септември....

дури и премногу чуден ...:)

.... и сите утре што ќе одат во школо убаво да си поминат затоа што тоа после ќе го бараат ама ќе го нема... за жал...:smir:

Ајде утре вода да не заборавите да ви истурат, за со лес да ви иде годината:) Па ај ќе дојде и тој ден 10 Јуни кога ќе завршите...ама до тогаш НАЗДРАВЈЕ:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom