Први септември (SUCKS!)

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
а бе први си е закон, ке си се видиш со другарите, па зафрканции, муабети кај си бил, што си правел, ама следната недела е СМРТ, има некои ненормални ке испрашуваат тогаш. А вие што сте на факултет ке ПУКНЕТЕ од октомври, а и има луѓе што одат на работа, така да тие пукаат секој ден

Не е фееер!!!!! Нејќам! :uvo: Никој нејќам да видам, ни тоа сенилните професори, ни "сложниот клас", ни фаците од полани со кои ќе бидам во смена цела година, ни школото! Едноставно нејќам и сигурна сум дека нема да ми недостига ништо кога ќе завршам! :zid::zid::zid:

Eх, камо школото да беше најголемата мака во мојот живот.... Први септември не ми менува ништо, само помалку денгубење.

Ех да си бев и јас нервозен за 1ви септемви .... Вака сега ништо не ми значи... I miss the first of september... :nesum:

Утре во школо
Него на вести слушав дека на крај ќе полагае тестови по сите предмети тоа важи за сите кој се средно без разилика дали си 1,2,3 или 4 година

Утре во школо
Него на вести слушав дека на крај ќе полагае тестови по сите предмети тоа важи за сите кој се средно без разилика дали си 1,2,3 или 4 година
Halleluyah! Така и треба!

Ајде доста ви беше распуст , да се приберите малку ајт :)
со среќа нека ви е на сколија :vozbud:

vodkamixx на 1 сеп. 2005та напиша:
Ај ај ви фаќам сеир, ама и ја од октомври ќе терам на факс. 2-ра. :pos:

Дечко, ти мрдна од втора нагоре у задњиве 3 години? :vozbud: :pos: :pos:

Иначе се мењам со средношколец до 3та година, со доплата. Ако стигне поволна понуда спремам ташна одма :pos:

Море Алексич, трета сум сеа бе... од 2006-та досеа сум трета... не е лесен факсот. :pos:

И btw честито нова школска учебна година... многу кецови у дневник, бегања од часови и нервирање професори и професорки,

Искрено ваш,
Синдикатот

чекај да ви се изнаситам малку... :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Море Алексич, трета сум сеа бе... од 2006-та досеа сум трета... не е лесен факсот. :pos:

И btw честито нова школска учебна година... многу кецови у дневник, бегања од часови и нервирање професори и професорки,

Искрено ваш,
Синдикатот
Фала на честитката истотот ти го посакуваме и тебе!:)

од 2006-та досеа сум трета... не е лесен факсот.

Расипан е мењачот, тешко се шалта од втора у трета.. :pos:

Иначе според сите календари утре на северната полутопка родителите на деца од 7 до 17 години го празнуваат празникот Спасовден - прв ден. Празникот трае непрекинато околу 285 дена, до 10ти јуни (со исклучок на викенди) :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom