Први септември (SUCKS!)

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
ај со среќа на сите од денес кои почнуватаа и кој се враќаат во училишните клупи. За мене тоа заврши :toe:

Ко кофа ладна вода да ми истуриле врз глава. Ко гром од ведро небо. Први бе. Апокалипса...!
Aма тоа во Орце :icon_lol:
Во ЈБТ дури мислам дека професориве самите си пријавуваат бомби колку само да не им одиме на час или да си одиме порано.
Aj aj, само вие заебаајте се. :icon_lol: Џену ќе ти дојдам денес, да знаеш! :icon_lol:

Него... Ај бе, со среќа на сите. :) Не кршете нозе, молим вас.

Оди оди учениче во школскиот двор, таму те чека (секси суперзгодна MILFица) учителка со шипка од стол.:helou:

Ајдееееее.....првиов ден пројде...цело ново лисиче запишано за прва во ПТТ и Хемиско....ај барем нема да идам сам натака :)

Лелееееееее, имам во Понеделник и Среда по 8 ЧАСА!! А во среда 7 ЧАСА. Ненормална работа човече, какво малтретирање ќе биде. Втора смена 8ми час ќе ми заврши во 20:15:ija::shok::shok::icon_evil:violent1::uvo:
Лол... таа среда нацело те збуни :pos: :pos:

Јас се осеќам како денес да сме биле на училиште, а од утре пак на распуст.Не ми се верува дека секој ден ќе треба да одам:)
Секогаш е така...нели и вие истото го осеќате?

Јас се осеќам како денес да сме биле на училиште, а од утре пак на распуст.Не ми се верува дека секој ден ќе треба да одам:)
Секогаш е така...нели и вие истото го осеќате?
Abe jbg toa ti e. Jas si vikam denes odam i utre pak po staro ama ne e taka. Abe glupo e, ama nema sto da se pravi. Koj go izmislil toa skolo. Da ne odevme na skolo po cel den ke bev pred PC.:pos2:

Ајме мачења на кило денес беше...и се поради едно клипче на јутјуб. некој правила мислиш затворот шо бил некогаш го обновиле :D
Најјако од сите беше то дека професорите не смеат да не малтретират физички и ПСИХИЧКИ..хаха

Abe jbg toa ti e. Jas si vikam denes odam i utre pak po staro ama ne e taka. Abe glupo e, ama nema sto da se pravi. Koj go izmislil toa skolo. Da ne odevme na skolo po cel den ke bev pred PC.:pos2:

Мислиш ке имаше ПиСи ? Шала на страна, убаво си пројдов.. трета сега, се убивме од смеење со класов, пошо знаеме што не чека.. :wink: Прва година дечките.. се видов себеси, таков ни е системот на смени, I - III , II - IV.. и то.. ви пожелувам успешна, избегЛИШКА и смешна учебна година. Ајт! :)

Мислиш ке имаше ПиСи ? Шала на страна, убаво си пројдов.. трета сега, се убивме од смеење со класов, пошо знаеме што не чека.. :wink: Прва година дечките.. се видов себеси, таков ни е системот на смени, I - III , II - IV.. и то.. ви пожелувам успешна, избегЛИШКА и смешна учебна година. Ајт! :)

Такви желби се посакуваат:)
Него тој распоред по смени го имавме во основно.Ама какво е тоа распоредување 1-ва со 3-та.Во моето училиште ако има таков распоред тешко на првачињата:)

Такви желби се посакуваат:)
Него тој распоред по смени го имавме во основно.Ама какво е тоа распоредување 1-ва со 3-та.Во моето училиште ако има таков распоред тешко на првачињата:)

Абе и кај мене во гимназијата беше така. 1-ва со 4-та беше во техничкото оти ако е 4-та и 2-ра ептен урнебес ќе стане школото, така барем прволаците беа мирни а матурантите правеа урнебес :wink: Со среќа да ви тргне новата учебна година, мирно да си седите во клупите, многу петки, да си учите по дома, да заборавите на компјутер, телевизор и било каков социјален живот, да си легнувате в кревет пред 11 и слично :pos: Шала на страна момци и девојки, правете што во лежи на срце и смејте се колку ви душа сака оти кога ќе завршите средно ќе ви недостасува :smir:

Ужас... сеуште не пораснале... се играа Бззз на час... па директива глаата од табла... :tapp:

полош први септември никогаш не сум имала незнам што е работата место модернизација на образованието оно настана нервозација:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom