Први септември (SUCKS!)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Што бе така, сите уплав од 1ви Септември? Ја да ви кажам искрено- едвај чекам. Се радував 2 месеца на распустот, ама више ми се здосади. Не се трпи Август. Сега веќе ми се иде у школо!
Плус четврта година, последна, дружења, заебанции, кафиња, најмалце предмети... Да не спомнувам што повеќе ќе бидам ОКОЛУ школо(у кафичите), отколку ВО него.:vozbud: Абе милина.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
PSYtisfaction напиша:
Што бе така, сите уплав од 1ви Септември? Ја да ви кажам искрено- едвај чекам. Се радував 2 месеца на распустот, ама више ми се здосади. Не се трпи Август. Сега веќе ми се иде у школо!
Плус четврта година, последна, дружења, заебанции, кафиња, најмалце предмети... Да не спомнувам што повеќе ќе бидам ОКОЛУ школо(у кафичите), отколку ВО него.:vozbud: Абе милина.
само уште професори да немаше... желудникот не ми вари такви суштества...:ija::pov:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
tha_Casper напиша:
само уште професори да немаше... желудникот не ми вари такви суштества...:ija::pov:
Ај бе па и ти, не ни мораш да ги гледаш ако неќеш. :pos:

Член од
25 мај 2006
Мислења
72
Поени од реакции
0
Abe mene ic ne mi se ojt na skolo ama pa ko kje pocnime drugo e...ti se ojt posle

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
E veke golema rabota, prvi septemvri. Se znajt zoso se ojt na skolo- za zaebancii, a za ucenje retko koj se videlo da uci, posebno vo naseno KPD "Idrizovo" Taka da i da odam i da ne odam isto mi se fakat.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
уф 1 септември. па не ми е црн ден ама не ми е ни многу бел. како што вели д бич малку повеке учење од минатата година и се ке биде во ред...

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Школарци си купивте тетратки, моливи, ташна? Ајде побрзо уште 2 недели ви останаа.
Камо да си бев сега средно, ќе го барате 1 септември!:star:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Јас го обожавам 1ви Септември, незнам зошто сите имаат толку негативно мислење за тој ден. Најмногу сакам ко треба да идам в книжара и да направам огромна сметка, леле каков новчаник за моливи си најдов, мх мх за мераци е, едвај чекам да си го купам!
Многу го сакам чуството кое го имам секој нареден 1ви септември, чуството на нов почеток, кога се чуствувам полна со енергија и сила за учење!

N

NeMiRnA

Гостин
Morase li vakva tema beeeeeeee,bas koa mi stana interesno letovo grrrrr,more kako ke ucaaaam godinavaaaaa au au,ama i ke begam i ke lazam deka sum bolna ko lani osekam,ama vazno ke se preucam za prokletata matura.Edino go sakam 1vi septemvri do kaj 7 tamu zaso se e opusteno uste i obozavam da si kupam ubav pribor onaka markeri penkalca papki i sl,si vikam aaaaaa ke ucam i posleeee aiii mrza me faka ama pak si ucam:).Kaj ja otvorivte temava beeeee aiii me potsetivte,dr rab zaso mi se ide zaso ke gi vidam lugeto od moj klas so gi sakam osobeno Buci dusata na dada i Bojco dr nikoj ne mi treba ck!

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
1 septemvri edvaj go "cekam" ama stvarno dosadno stana iako pocnuva bucenjeto glava sepak imas so koj da se zaebavas drugari i drugarki normalono.Mene mi stana dosadno se basket so isti drugari pa super sto se prijaviv ovde pa taka sega ke bide po zabavno igranje so mnogu pogolemi :duel:

Член од
11 август 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
Веќе летово ми станува досадно и добродојдена е секоја промена па макар и одење у школо, учењето никад не ми претставувало проблем. Не знам зошто сите толку се жалат, шо се два-три саати од денот да седнеш и да прочитааш се шо треба за следниот час.

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
ednostavno go sakam zaso ke bide sekoj den smeenje i gluposti pravenje...ne go sakam zaso ke treba da ucam :(

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
za kogo kako na primer ja go mrazam,naj glup datum u cela godina

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења