Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
Успеавме ФИЧООООООООООООООООООООООООООООО тоооо ајде уште да испечатиме да напрјме флаерите.:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Успеавме ФИЧООООООООООООООООООООООООООООО тоооо ајде уште да испечатиме да напрјме флаерите.:salut:
Sto kje promeni mirniot protest?Normalno kje dokaze deka ne sakame da go menuvame ustavnoto ime na Makedonija.Ama kako kje odlucat golemite sili taka kje bide.Sakate vistinski protest?So molotovi kokteli na vlada.Kako vo site "demokratski" drzavi denes sto pravat.Toa se vistinski protesti.
Кецот е добар. Кој има принтер нека го пушта, нека принта и нека лепи пред влез, на бандера...кај стигне.
Зашто не се направи анкета на почетоков на темата , да се знае барем кој од кајганџиите ке оди на протестот. Гледам дека некои што се удираат во гради по другите теми ги нема да се изјаснат овде ,некои од оние што истераа очи на темите за косово :wink:
Секоја чест на оној што успеа преку групите да стигне известувањето до корисниците на facebook, ќе ве замолам само на е-маил или на ПП да ми биде пратен официјалниот е-маил што се праќа до медимските куќи а јас ќе се погржам утре тоа да биде прочитано на најслушаните радио станици во Македонија.
И секако нема да биде лошо еден е-маил да пратиме до сите контакти што ги имате т.е. на сите е-маилови што ги знаете
И едно потсетување, секој протест без разлика дали мирен или не т.е. секое масовно собирање на граѓани мора да биде пријавено невремено во МВР во спротивно МВР го задржува правото да не и дозволи на групата да го одржи протестот.
Од мене имате морална подршка поради тоа што јас сум во вторник попладне на работа.
Уставното име не го менуваме.
Нема што повеќе да се коментира. Кажано е.
Сакам да го пропратите ова до што повеќе медиуми, раширете го што повеќе. Луѓе, за нашиот газ се работи... Ќе го дадеме под кирија? Пак?
НЕ. Не за промена на уставното име на Македонија... Ајде на плоштад во понеделник, да се собереме, да грмнат илјадници грла да се чуе до Атина, да чуе и Нимиц, а богами и Папандреу - Дека МАКЕДОНИЈА името не го менува.
Знам дека сте за!
*ако сметате дека стратешки терминот не одговара, предлагајте!
EDIT> Инфо за сите кои прв пат ја отвораат темава и се збунети од споменувањето на понеделник како ден за протестот: вторник е усвоен како ден понатака во дискусијата, имаме и текст кој е пратен до многу медиуми, невладини и сл.