ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DO UPRAVATA:
Odma da se stavi na kajgana za protestot!!!
Pa sepak ova e po inicijativa na kajgandziite ;)
LONG LIVE MACEDONIA AND KAJGANA
:smir: E neeeeeee :)

Не го спамирајте Јанко повеќе :) Веќе му е напишано...обемно и тоа.

Туку...

А1?
Сител?
Канал5?
СкајНет?

Радио ***?

Некој нешто?

Не го спамирајте Јанко повеќе :) Веќе му е напишано...обемно и тоа.

Туку...

А1?
Сител?
Канал5?

СкајНет?

Радио ***?

Некој нешто?

Болдираното - пратено.

Скајнет, радиа... Не. Сеа ќе пишам јас на Сити,Антена а ќе побарам и од другиве контакт.

ДЕЧКИ САМО НАПРЕД!!!

Жалам што не сум во мкд,да дојдев и јас ЈЕБИГА. ама срцето ми се исполнува кога гледам сложни македонци.напред Македонијо!!!

ПИ ЕС-грците чувствуваат дека ја губат "војната"!!! на националната телевизија си дават вина еден на друг и велат ТРЧИМЕ И НЕМА ДА СТИГНЕМЕ!!!

СО СРЕКА МАКЕДОНИЈО:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Пирамида е во Понеделник!
иначе да ви кажам кога една мала територија можеше да се прогласи за држава и да се избори незнам и нема да можам да си го објаснам чувството за пораз на една вековна држава која нема да може да се избори за своето!
ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ да го изгубиме она што ни остана да не ја изгубиме последната надеж и гордост да се наречеш МАКЕДОНЕЦ!!!!!!!!!!!!

Во Корчагин ќе биде пренесено и ќе се организираме да дојдеме - сигурна сум.
Од другите средни има членови кои би се нафатиле да залепат по некој лист и да раскажат по класови?

исправка сега гледам пирамида е во 21.15 ВЕЧЕРВА!
и уште да најавам оддома имам поддршка и на прашањето Што ако не запре полиција и ни забрани у Ск да се оди демек неисправна кола ова она Тато вика ако треба и пешки до Скопје за онаа капка гордост што остана!

исправка сега гледам пирамида е во 21.15 ВЕЧЕРВА!
и уште да најавам оддома имам поддршка и на прашањето Што ако не запре полиција и ни забрани у Ск да се оди демек неисправна кола ова она Тато вика ако треба и пешки до Скопје за онаа капка гордост што остана!
Мислам дека нема да има,пошо двајца од тие се албанци и ќе иделе на прослава или нешто такво

Да не заборавите да разгласите прку Hi5 тие со имаат профили и по другите my space и друго шо и да има

Pravete, jas ke dojdev da bev tamu. Jebiga, koga se menuvase ustavot edvaj izlegovme 200 dusi, valjda ke bidete poveke.

Поддршка!

love-macedonia.jpg

Sto kje promeni mirniot protest?Normalno kje dokaze deka ne sakame da go menuvame ustavnoto ime na Makedonija.Ama kako kje odlucat golemite sili taka kje bide.Sakate vistinski protest?So molotovi kokteli na vlada.Kako vo site "demokratski" drzavi denes sto pravat.Toa se vistinski protesti.

А уште некој предлог... Барем до директорите на некои средни училишта да се појде масовно да се пуштат тие од втора смена, и сите директно на плоштад, или пак како што веќе напиша некој, секој член во школото свое да рашири веста за простестот...
И добро ќе биде во теков на денов ако не на многу места, барем во центар на некои ударни места да се стави некој плакат...

Не сум во МК ,ама пуштив маилови и исконтактирав 17 мои другари од кои добив ветување дека ке одат , и дека ке соберат колку што можат повеке. Со господ напред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom