Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Темата се претвара у евоцирање спомени.80% од постовите што се напишани не се проблеми на нашето минато туку работи кои сме ги правеле во минатото. Тоа што сме играле (пример) граница не било проблем туку вид на забава, занимација, дружба![]()
Ќе ја продолжиме битката море?Challenge accepted![]()
Eпа еве јас ќе кажам и проблем еден.80% од постовите што се напишани не се проблеми на нашето минато туку работи кои сме ги правеле во минатото. Тоа што сме играле (пример) граница не било проблем туку вид на забава, занимација, дружба![]()
И тоа те мрзи да се качиш до горе па и викаш на мајка ти, иначе 10 пати ако треба ќе се качиш онака безвеза, ама тогаш да излезеш фраер у маало.Проблем што денешниве деца нема да го разберат е кога бевме по цел ден во маало ти се јаде и се дереш од пред зграда
МАМОООООООООО МАМОООООООО МАМООООООООООО !!! мајка ти излага после 10 минути твое дерење на глас и ти и викаш напрај ми сендвич ми се јаде. Она ти вика дојди дома да јадеш а тебе не ти се иде па да се преврти светов пошо другарите и играта не се напушташе до 7 часот навечер дур не капнеш.