Pro Evolution Soccer 2016

Дали сметате дека PES 2016 е подобра од претходните 2-3 изданија

• Да подобра е од претходните години

Гласови: 36 50,7%
  • Иста е како PES 15

Гласови: 18 25,4%
  • Полоша е од претходните години

Гласови: 10 14,1%
  • Ова е најдобрата PES досега

Гласови: 7 9,9%

• Вкупно гласачи
    71
По месец дена играње на новата денеска изиграв една утакмица од 2015-ката. Искрено, новава не нуди којзнае што ново. Комотно можеш да си ја играш старата со најнов пач и нема многу да загубиш. Али и новата си има некои работи плус кои што ја прават понова нормално. Пример многу ми се допаѓа dynamic view камерата (y), следно... побрзото поминување на деновите од календарот кога нема натпревари (y), многуте нови движења и реакции на играчите, поголемата фудбалска интелигенција и на твоите и на противничките играчи. Конечно има баланс во смисла кога играш против Реал и против Еибар. Има значителна разлика, што е секако плус. Полесно се игра и се дава гол против слаб тим. Против Реал пример колку и да се обидуваш, пак на крај губиш 1-4, 2-5 :pos: Нивоата на тежина мислам дека ги имаат променето во смисла дека погорно ниво на 2016 одговара на пониско од 2015-ката. И тоа е, добра си е новата, чекам PTE да извадат нов апдејт да се досредат екипите и трансферите.
Инаку играм со Севиља веќе втора сезона. Зошто побогу сите утакмици ми се навечер?! Може тоа некако да се смени?

Инаку играм со Севиља веќе втора сезона. Зошто побогу сите утакмици ми се навечер?! Може тоа некако да се смени?

Не знам дали има вакво чудо, ама ако има одма го снимам. јас сакам денски да ги играм, и тоа на сочево време. ЛШ само ноќе нека биде. Не ми прави мерак играва у night mode. :D

Јас имам patch од PTE и е океј пуштија и стадиони хаха .. средени аблеми трансфери и дресови. Имам фрустрации зашто се симнав од Фифа на ПЕС ама тоа е кога не ми ја фаќа лаптопов ФИФА 16 ке си играм пес :/
Другар го симнав пачов,го инсталирав се како треба и сега не ми ја уклучува играта!Стискам со десен клик ран ас админ и пак ништо!Нема никаква реакција,нит почнува играта нит дава некој ерор.Чаре?
пс Ја имам симнато од Замунда,пиратска варијанта (ако ова мења нешто)

Види ова од видеово.
https://www.youtube.com/watch?v=cpL1TInZ3NE

Ова од вториов линк ако е исто што си пробал, игнорирај. Види го за секој случај, може и нешто различно да е.
https://www.youtube.com/watch?v=RMLss_oLtvQ

steam_api и антивирусот не се поднесувале :D

Фала ти.

Ми изгледа дека ќе одам со план Б. ФИФА :D

Пес 2016 у соработка со ЛШ меѓу другото дава 2 бесплатни карти за финале ЛШ у Милано. Секој месец собираш бодови, поделено е на региони, и 3 чекора има до картите: да имаш најмногу бода одреден месец у твојот регион, па да ги победиш другите месечни победници од твојот регион, и на крај у нокаут фаза да ги тепаш останатите победници од другите региони...
Ја првиот чекор го напраив(rest of world), сеа чекам април/мај :cool:

featured_39.png

Да нема забуни, ова е за онлајн корисници...

http://prntscr.com/90l7x5
Nekoj care ? Stavav noviot apdejt rckav nesto i uspeav da ja zaklucam grafickata kartica na nvidia(na laptop sum) odnosno mi vika privilegii za igrava da se vkluci so nvidia graficka ima adminsitratorot a vo properties->cmpitabillity mi e staveno run as administrator :D Ja zakluciv i ne mozam da mrdnam .. na integriranata mi secka :|
P.S gore procitav eden clen pisal Plan B - FIFA ... Brat fifa nikogas nema da ti e plan B [emoji14] Jas so godini igram fifa arno ama novive ne mi gi fakja na laptopov i si guram so PES .. jaki frustracii ima za fizikata i endzinov na igrava za dvizenjata na igracite ama toa e koga ne moze podobro :|

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Дечки, кој пач го препорачувате за ПЕС 2016?

Мислење за SMoKE Patch и PTE Patch?

ај помош каде да најдам некој асален patch.... вака не иде.... :)

Ај некој нека ми прати линк за симнување на играта, фала ви.

Дечки користи некој Pesgalaxy пач? и ако користи некој, да кажи ако знае чаре за проблемот... Има таму во switcher-от да наместиш, дали преку steam или пак no steam exe, да се уклучува, и коа го одбирам no steam exe, ова излегува... Ако нема чаре, ќе го пробам пачот од погоре PTE, како што прочитав бил асален... Фала однапред!

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    300,2 KB · Прегледи: 18
Дечки користи некој Pesgalaxy пач? и ако користи некој, да кажи ако знае чаре за проблемот... Има таму во switcher-от да наместиш, дали преку steam или пак no steam exe, да се уклучува, и коа го одбирам no steam exe, ова излегува... Ако нема чаре, ќе го пробам пачот од погоре PTE, како што прочитав бил асален... Фала однапред!
симни си PTE, јас ја играм со тој patch и океј е немам багови ниту крешови само тоа што сум навикнат на фифа и играва ме нервира малце ама јебига не ми ја фаќа фифа :D шега на страна ако не те мрзи симни PTE добар е пачот имат и плус пач за стадионите така да тип топ си е :D

симни си PTE, јас ја играм со тој patch и океј е немам багови ниту крешови само тоа што сум навикнат на фифа и играва ме нервира малце ама јебига не ми ја фаќа фифа :D шега на страна ако не те мрзи симни PTE добар е пачот имат и плус пач за стадионите така да тип топ си е :D

Исто исто за фифа, и јас сум навикнат на неа и ме нервира малце ПЕС, али фала во секој случај... Ја преинсталирав играта и пачот Pesgalaxy, и сега си функционира океј, само имам замерка за стадионите дека не се напраени, пример играм мастер со Хихон, од 38 натрепвари во лигата 25 ги играм на Конами Стадионот :ROFLMAO::ROFLMAO:... Го симнав РТЕ пачот, го имам само не го имам инсталирано... Најбрзо шо можам ќе го пробам...

ЗА PS4 и PS3

PES 2016 модот myclub може да се симне бесплатно во PS STORE

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom