bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.134
- Поени од реакции
- 7.356
По месец дена играње на новата денеска изиграв една утакмица од 2015-ката. Искрено, новава не нуди којзнае што ново. Комотно можеш да си ја играш старата со најнов пач и нема многу да загубиш. Али и новата си има некои работи плус кои што ја прават понова нормално. Пример многу ми се допаѓа dynamic view камерата
, следно... побрзото поминување на деновите од календарот кога нема натпревари
, многуте нови движења и реакции на играчите, поголемата фудбалска интелигенција и на твоите и на противничките играчи. Конечно има баланс во смисла кога играш против Реал и против Еибар. Има значителна разлика, што е секако плус. Полесно се игра и се дава гол против слаб тим. Против Реал пример колку и да се обидуваш, пак на крај губиш 1-4, 2-5
Нивоата на тежина мислам дека ги имаат променето во смисла дека погорно ниво на 2016 одговара на пониско од 2015-ката. И тоа е, добра си е новата, чекам PTE да извадат нов апдејт да се досредат екипите и трансферите.
Инаку играм со Севиља веќе втора сезона. Зошто побогу сите утакмици ми се навечер?! Може тоа некако да се смени?

Инаку играм со Севиља веќе втора сезона. Зошто побогу сите утакмици ми се навечер?! Може тоа некако да се смени?