Pro Evolution Soccer 2016

Дали сметате дека PES 2016 е подобра од претходните 2-3 изданија

• Да подобра е од претходните години

Гласови: 36 50,7%
  • Иста е како PES 15

Гласови: 18 25,4%
  • Полоша е од претходните години

Гласови: 10 14,1%
  • Ова е најдобрата PES досега

Гласови: 7 9,9%

• Вкупно гласачи
    71
Излезе крак за да може online да се игра со други луѓе. На kickass може да го симнете. Го пробав, функционира.

Малку ја пробав бидејќи премногу време потрошив барајќи натпревар. Прво на quick match 5мин не ми најде натпревар, па online divisions исто не најде натпревар, па friendly lobby 2 пати влегов до formation setup и нешто connection lost имаше, за на крај да се ставам на кратко 11v11 што е, и таму се чинеше дека има input лаг.

Како и да е, пак е тромав целиот тој процес на играње натпревар online. Или никој не ја игра играва па треба само со другар да си се договориш или сјебан им е мултиплејерот. Не верувам дека е нешто до кракот

Јас имам patch од PTE и е океј пуштија и стадиони хаха .. средени аблеми трансфери и дресови. Имам фрустрации зашто се симнав од Фифа на ПЕС ама тоа е кога не ми ја фаќа лаптопов ФИФА 16 ке си играм пес :/

Capture.PNG znaci ova mi go dava samo so go preinstalirav kompjuterot i sakav pes da ja instaliram... ja instalirav se so crackot i da ja pustam ova mi go dava

Некој со ист проблем? Решение?

Untitled.png

nekoj da mi pomogne kako da smalam lag na igrava znaci mi koci a dobar kompjuter imam i se drugite igri top mi se pes mi koci

Исто.

Пробав и со промена на вредноста на LoadAppInit_DLLs, но пак исти проблем. (n)

Исто.

Пробав и со промена на вредноста на LoadAppInit_DLLs, но пак исти проблем. (n)

Види ова од видеово.
https://www.youtube.com/watch?v=cpL1TInZ3NE

Ова од вториов линк ако е исто што си пробал, игнорирај. Види го за секој случај, може и нешто различно да е.
https://www.youtube.com/watch?v=RMLss_oLtvQ

Симнав еден пач и го инсталирав, арно ама не ми се уклучува играта туку стимот и ми пишува нешто како ерор. Како да го игнорирам стимов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom