Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Мене солидно ми изгледа играва.

Мене солидно ми изгледа играва.
Демото ми е супер, една недела веќе го подигрувам и дефинитивно е боље од лани, сеа уште да видиме финалната верзија како ќе биде, али од демото сум задоволен дефинитивно.

Ако има торент од демово за на компјутер, нека ми пушти некој во порака.

Ако има торент од демово за на компјутер, нека ми пушти некој во порака.
Демо за ПЦ на дeн на излагање на играта. Сеа има само за ПС4 и Хбох

Последно уредено:
Демото за ПЦ излегува отлку касно, затоа што според Конами демото за ПЕС 2013 им било хакнато.
Се работа за тоа што со мод беа отворени повеќе тимови во Демото од официјалните кои беа во него. Се жалат дека им било хакнато, а уствари се работи за нивна грешка. Они правејќи го демото, ставиле повеќе тимови, но само 4 беа отворени, додека со помош на мод, беа отворени сите тимови кои беа вклучени во Фајловите на играта. Наместо да го направеле демото само со толку тимови колку што официјално се отворени, тие ги оставиле другите во фајловите од истото, и отворени.од модерите. Со тоа испаѓа како самите да рекле, отворете ги тимовите, но наместо да си признаат грешка, ПЦ гејмерите ќе си трпат. Ќе трпат не само со тоа што покасно ќе го пробаат нивниот производ, за да се решат дали да го купат или не, туку добиваат и графички послаба верзија од новите конзоли. Наместо да си останат во тоа подобри од ЕА и ФИФА, третирајќи ги сите исто, они станаа како нив.

10300779_10152400887559327_9165745190090526464_n.png

Чим ќе ја биде со 1гб рам и 512ка графичка = стара песна :D

Чим ќе ја биде со 1гб рам и 512ка графичка = стара песна :D

Конами оваа година се тоа што беше ЕА лани.
Конзоливе добиваат предност пред ПЦ( :tapp: ), и старите за кои е нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom