Pro Evolution Soccer 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
истото споро ''реалистично'' :гомце:
фудбалерине се движат ко пензионери додека да истрча и/ли подае.... :sleep:
како успеаа една толку динамична забавна игра да ја усерат свака им част
џабе графика коа гелмплејот е тапа

Мене ми изгледа доста побрза од минатата верзија.

Изгледа побрза, ама играчиве на моменти ретардирано ми изгледаат по движењето. Се лупаат и се одбиваат и изгледа како да се прашуваат, џе је лопта? Ми изгледа поразлично од претходниот код на играта, видео постирано од мене на почетокот на Јули. Таа личеше на нешто, а ова сеа, хммм. Делуе боље од 14, ама полошо од првичниот код. Шо знам? :cautious:

Pro Evolution Soccer

PES 2015 won the Best of gamescom award in the category "Best Sports Game". "Like" for the comeback of the season!

:eek:

Pro Evolution Soccer

PES 2015 won the Best of gamescom award in the category "Best Sports Game". "Like" for the comeback of the season!

:eek:
Тие се толку ретардирани, или нас не прават ретардирани? :D
Проблемот е што ЕА не се замара и си ја тера работата. Иначе сите овие изјави да ги собираш, и на крај кога ке извадат :гомце: како ланското да им речеш.. in your face bitchez.

Уште има некој шо се надева на добра PES игра?
Заврши тоа во далечната 2007

Оваа година КОНАМИ прави FIFA потег, кога се однесува за ПЦ верзијата.

#PES2015 for PC will use an upgraded and enhanced version of the PS3 engine (with improved rendering etc). #PESFanQs (@pesbrasil)

Кај ја усраа*, уште вакво серење да направат и врвот ќе биде.

Adam Bhatti later posted two tweets trying to explain the reasons behind the decision to have an inferior PES 2015 PC version. According to Bhatti, gameplay and modes in PES 2015 on PC are same as on PS4 and Xbox One, while the visuals are only an improved version of what's on PS3 / Xbox 360.

Given Konami's record of lying and making false promises, we'll probably only know what the game is like in terms of gameplay and graphics on release day. As we haven't seen and heard anything about the PS3 and Xbox 360 versions of the game, the statement that PES 2015 on PC is visually superior than on PS3 and Xbox 360 doesn't really say anything. As PES 2014 ran so badly on both old consoles, it's well possible the graphics have been scaled down immensely.

2 твита од Адам Бахти
-PC users : same modes and gameplay as PS4 / Xbox One. Better visuals than PS3 / X360. A hybrid really. Focus was accessibility and quality.

-Anyway, our focus has been bringing back the gameplay. I don't want threats or concern from PC users, judge the demo before shouting.

Според вториот Твит, почнале ПЦ-ерите одма да плукаат поради што ќе биде различна верзијата за ПЦ од верзиите за ЊуЏен Консолс, наместо подобра.
*Ланската е тиња, овогодинешната дур не се проба, не ја коментирам.

И тоа. :D

Доволно е да ми текни дека нема да биди со сите трансфери.
Некој ќе рече, ќе излезат пачови. Зошто одредени фанови да им ги средуваат :гомце: наместо они?
Ајде.. ќе видиме.. времето ќе каже..

Доволно е да ми текни дека нема да биди со сите трансфери.
Некој ќе рече, ќе излезат пачови. Зошто одредени фанови да им ги средуваат :гомце: наместо они?
Ајде.. ќе видиме.. времето ќе каже..

Ќе ги има сите трансфери, тоа е потврдено. За првпат ќе биде оваа ПЕС со комплетирани трансфери на денот на излегување. Срамота е на датумот кога ќе излага, трансферите да не се средени.
Иначе си ги средуваа они трансферите, ама тоа се случуваше крајот на октомври, евентуално почеток ноември. Но до тогаш, веќе имаше излезено пачови, како со трасфери, така и со оригинал амблеми, дресови и слично.

Konami have also confirmed PES 2015 will receive a Day One patch which will implement all deals finalised in this summer's transfer window.

Od kako znam za sebe , igram samo pes , NO .....poveke nema , da ti i..m igrata rosava , dva djojstika skrsiv radi nea [emoji16]
Kakva saka neka bide 2015 - kata , ne ja igram i tocka[emoji325]

PES 6 уште ја играм :) Не знам за вас ама мене ми е поважно да е забавна отколку реалистична

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom