Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Чекам уште негде да почни...:vozbud:

Хантеру, по кој пат ја гледаш? На писи, на РТЛ, на Фокс Крајм, на Сител. Каде уште?
Ај ај ние како поарни да сме....тато сега ја гледа на копјутер и јас со него ја гледам:) на Фокс Крајм ја гледав, ја чекам пак да почне на Сител:)

Кога ќе почне на Сител?

Мислам дека нешто се зборуваше кај септември да почне, ама не сум сигурен

Септември ?? :nesvest:

Јас си плачам на Фајнл брејк, редовно! :kesa:
Да плачеш на последната епизода кога сите си одат од гробот на Мајкл сфаќам.....мене лично морници ме лазеа кога ја гледав таа епизода посебно последните сцени. Целиот бев наежен. Ама Фајнл Брејк дефинитивно не направи ништо ткаво кај мене. Незнам Фајнл Брејкот мене лично стварно ме разочара, ама сепак серијата ќе ми остане како една од најдобрите три. Хедхантер знае кои се другите две:pos2:
П.С. Да не знае некој каде можам да ја гледам серијава на интернет???

Да плачеш на последната епизода кога сите си одат од гробот на Мајкл сфаќам.....мене лично морници ме лазеа кога ја гледав таа епизода посебно последните сцени. Целиот бев наежен. Ама Фајнл Брејк дефинитивно не направи ништо ткаво кај мене.

We're free now, finaly we're free! :cry:

Те молам уште еднаш изгледај ги последните 3 минути од Фајнл Брејк, само толку :smir:

We're free now, finaly we're free! :cry:

Те молам уште еднаш изгледај ги последните 3 минути од Фајнл Брејк, само толку :smir:
Еднаш како да ја имам изгледано:)

Најдобрата серија дефинитивно.Сега моментално ја гледам INVASION,ако ви текнува на Махоум агентот од Prison Break.Епа истиот игра тука во оваа INVASION.

навистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне :)

навистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне :)

Трпение - Спасение

Затоа симни си ги сите сезони, изгледај си ги раат по 5 епизоди наеднаш:) Стај си ги на ДВД и по некое време пак одново :)

Затоа симни си ги сите сезони, изгледај си ги раат по 5 епизоди наеднаш:) Стај си ги на ДВД и по некое време пак одново :)
Не бива тоа,15гб имам и на една серија да ги потрошам не бива,а ми треба интернетот...

Prison Break се глеат во рок од една недела, си земаш одмор и не мрдаш од пред монитор, а ако чекаш на сител нема да го осетиш филингот, ( сакаааам уштеее) :smir:

--- надополнето ---

Не бива тоа,15гб имам и на една серија да ги потрошам не бива,а ми треба интернетот...
Вреди секој симнат мб ,верувај ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom