Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ај ние како поарни да сме....тато сега ја гледа на копјутер и јас со него ја гледамХантеру, по кој пат ја гледаш? На писи, на РТЛ, на Фокс Крајм, на Сител. Каде уште?
Јас си плачам на Фајнл брејк, редовно! :kesa:Вчера завши 4-тата сезона на РТЛ....Малку фалеше да заплачам....
![]()
Да плачеш на последната епизода кога сите си одат од гробот на Мајкл сфаќам.....мене лично морници ме лазеа кога ја гледав таа епизода посебно последните сцени. Целиот бев наежен. Ама Фајнл Брејк дефинитивно не направи ништо ткаво кај мене. Незнам Фајнл Брејкот мене лично стварно ме разочара, ама сепак серијата ќе ми остане како една од најдобрите три. Хедхантер знае кои се другите две:pos2:Јас си плачам на Фајнл брејк, редовно! :kesa:
Да плачеш на последната епизода кога сите си одат од гробот на Мајкл сфаќам.....мене лично морници ме лазеа кога ја гледав таа епизода посебно последните сцени. Целиот бев наежен. Ама Фајнл Брејк дефинитивно не направи ништо ткаво кај мене.
Еднаш како да ја имам изгледаноWe're free now, finaly we're free! :cry:
Те молам уште еднаш изгледај ги последните 3 минути од Фајнл Брејк, само толку :smir:
навистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне![]()
Затоа симни си ги сите сезони, изгледај си ги раат по 5 епизоди наеднашнавистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне![]()
Не бива тоа,15гб имам и на една серија да ги потрошам не бива,а ми треба интернетот...Затоа симни си ги сите сезони, изгледај си ги раат по 5 епизоди наеднашСтај си ги на ДВД и по некое време пак одново
![]()
навистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне![]()
Вреди секој симнат мб ,верувајНе бива тоа,15гб имам и на една серија да ги потрошам не бива,а ми треба интернетот...