Ај ај ние како поарни да сме....тато сега ја гледа на копјутер и јас со него ја гледам на Фокс Крајм ја гледав, ја чекам пак да почне на СителХантеру, по кој пат ја гледаш? На писи, на РТЛ, на Фокс Крајм, на Сител. Каде уште?
Јас си плачам на Фајнл брејк, редовно! :kesa:Вчера завши 4-тата сезона на РТЛ....Малку фалеше да заплачам....
Да плачеш на последната епизода кога сите си одат од гробот на Мајкл сфаќам.....мене лично морници ме лазеа кога ја гледав таа епизода посебно последните сцени. Целиот бев наежен. Ама Фајнл Брејк дефинитивно не направи ништо ткаво кај мене. Незнам Фајнл Брејкот мене лично стварно ме разочара, ама сепак серијата ќе ми остане како една од најдобрите три. Хедхантер знае кои се другите две:pos2:Јас си плачам на Фајнл брејк, редовно! :kesa:
We're free now, finaly we're free! :cry:Да плачеш на последната епизода кога сите си одат од гробот на Мајкл сфаќам.....мене лично морници ме лазеа кога ја гледав таа епизода посебно последните сцени. Целиот бев наежен. Ама Фајнл Брејк дефинитивно не направи ништо ткаво кај мене.
Еднаш како да ја имам изгледаноWe're free now, finaly we're free! :cry:
Те молам уште еднаш изгледај ги последните 3 минути од Фајнл Брејк, само толку :smir:
Трпение - Спасениенавистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне
Затоа симни си ги сите сезони, изгледај си ги раат по 5 епизоди наеднаш Стај си ги на ДВД и по некое време пак одновонавистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне
Не бива тоа,15гб имам и на една серија да ги потрошам не бива,а ми треба интернетот...Затоа симни си ги сите сезони, изгледај си ги раат по 5 епизоди наеднаш Стај си ги на ДВД и по некое време пак одново
Prison Break се глеат во рок од една недела, си земаш одмор и не мрдаш од пред монитор, а ако чекаш на сител нема да го осетиш филингот, ( сакаааам уштеее) :smir:навистина добра серија,навистина се заинтересирав да гледам нешто друго на ТВ(освен фудбал и вести) и овие од сител прекинаа со емитување.Се надевам дека пак ке почне
Вреди секој симнат мб ,верувајНе бива тоа,15гб имам и на една серија да ги потрошам не бива,а ми треба интернетот...