- Член од
- 6 февруари 2010
- Мислења
- 90
- Поени од реакции
- 197
Сите гласови се на глумците. Можеш да провериш на нет. :wink:БАРЕМ, онака, гласовите да биле од глумциве. А не лејм верзии од Мајкл, Ти-бег и Абруци.
Сите гласови се на глумците. Можеш да провериш на нет. :wink:БАРЕМ, онака, гласовите да биле од глумциве. А не лејм верзии од Мајкл, Ти-бег и Абруци.
Смени енкодингот на плеерот, до тоа е.Абе што е форава ставам македонски превод ми дава арапски доле бројки букви ставам српски исти ку*ац?:nerv:
Си ставил превод со кирилска азбука па зато стави некој хрватски превод.Ова ако не сакаш да се замараш со енкодингот на плеерот.Абе што е форава ставам македонски превод ми дава арапски доле бројки букви ставам српски исти ку*ац?:nerv:
Пушти некој филм и оди:Како да сменам друже, помогни жифти кариера?
Конечно јас имам барано ваков линк долго време фала многу сакам да ја почнам со гледање оваа серија многу ја фалат па да видам дали навистина е толку добра ама си почињам од почеток затоа што ја пропуштив на сител па ај сеа мирно полека од прва епизода :je:http://www.cucirca.com/2007/05/06/watch-prison-break-online/
Можеш овде да ги гледаш.Ги има сите епизоди.:smir:
Е верувај кога ќе почнеш нема да можеш да прекинешКонечно јас имам барано ваков линк долго време фала многу сакам да ја почнам со гледање оваа серија многу ја фалат па да видам дали навистина е толку добра ама си почињам од почеток затоа што ја пропуштив на сител па ај сеа мирно полека од прва епизода :je:
100% agree!PRISON BREAK DEF NAJDOBRATA SERIJA...
Хантеру, по кој пат ја гледаш? На писи, на РТЛ, на Фокс Крајм, на Сител. Каде уште?Вчера завши 4-тата сезона на РТЛ....Малку фалеше да заплачам....