Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
walker girl е во фаза на преселување :) ,
кога ќе се среди се надевам дека ќе не почести со мак. превод

Друг жанр е тоа :)

Инача епзодава беше доста солидна и содржајна,ќе беше топ ако Махоун го убиеше нигерот ама за тоа ќе си причекаме.Сеа за сеа сум под импресии од Гречен,тоа е чудо е жена :vozbud:

а да и од на Сара деколтето сум импресиониран исто :)
Јас ништо не видов кај Сара. Ме тераш пак да ја гледам епизодата за да видам што чудо било тоа.
Да бе. Со факултетот почнуваат деновиве. Штом се среди сигурно ке ја преведе. Ако толку сте за превод, гледајте си ја со српски.

Walker уште не ја гледала епизодата, во Струмица сум за викендов само, инаку во Скопје засега немам интернет па не очекувајте превод во скоро време.

Многу луѓе зборуваат за серијава, многу се заинтересирав, ќе ја купам првата сезона деновиве и да погледнам што е.

Многу луѓе зборуваат за серијава, многу се заинтересирав, ќе ја купам првата сезона деновиве и да погледнам што е.
Зараза е филмов.
Купи ги сите наеднаш право. :)

и јас сакам да ја гледам новава сезона,ама интернетов ми заебава неможам да ги спуштам.можам да ги побарам по другариве,ама си чекам да се соберет поке.неможам по една две да ги гледам,да си се сместиш убо и 5-6 да си изгледаш,

Јас мислам сега дека че се здружа Гречен со Т-Бег и триста мајмунџилаци че напра,го знајте Т-Бег,после Скофилд,најинтелегентен е во филмов.....Биче интересанто:vozbud:

Јас мислам сега дека че се здружа Гречен со Т-Бег и триста мајмунџилаци че напра,го знајте Т-Бег,после Скофилд,најинтелегентен е во филмов.....Биче интересанто:vozbud:

Имаме праено муабет кој е најпаметен во серијава,
оди неколку страници наназад ќе видиш :)

и дојдовме до заклучок дека Т-бег е веднаш зад Скофилд и Махоун

значи редоследот би бил овој
1. Michael Scofield
1.1 Alexandre Mahone :smir:
[SIZE=-1][FONT=arial,sans-serif]3. T-Bag

[/FONT][/SIZE]

Гречен ке го држи Т - Бег во заробеништво, како што видов на трејлерот.

A da ne znaete dali tipkava so ja glumi Sara ne sakala da glumi vo treta sezona pa zatoa ja umrea i ja ozivea ili toa bilo originalnoto scenario?

A da ne znaete dali tipkava so ja glumi Sara ne sakala da glumi vo treta sezona pa zatoa ja umrea i ja ozivea ili toa bilo originalnoto scenario?

Сара беше трудна во својот вистински живот....затоа и не можеше да глуми во 3та сезона

Најновата епизода само што ја догледав, и дефинитивно пак станува интересно, нема да откривам детали, барем до утре :)

Да, да, епизодата супер беше, напнато, интересно :vozbud:
Дај боже наредната уште појака да биди :smir:

A be se dumam dali da ja pushtam sega ili da pocekam do kaj 12 pa da si ja pushtam onaka vo relax pozicija so ugaseno svetlo :D Ama nekako ne mozam da izdrzam upm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom