Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто ПБ никогаш немала ЕМИ награда,дури ни у своите голден дејс(прва сезона)?!

Шо ти наликува на 24, жити телото?
Исто ко Џек Бауер што во 24 почна да личи на Чак Норис (не умира човеков ни под разно) , исто и за Мајкл Скофилд не постои замка од кој не може да се извлече.
Гледам си се дал во објаснување на серијава . Е па една работа не ми е јасна од 6 епизода . Екипава користи високо софистициран уред со кој ги копира Сцила картиците , а црњата од "Компанијата" нема уред за следење на мобилниот на Махоун :nesvest:
Да не се разбереме погрешно , јас и понатаму ќе ги симнувам најновите епизоди од Призон Брејк , ама веќе видена работа е . Ја гледам серијава со мнооогу помала заинтересираност , реда ради :nesum:

Се согласувам со Хеад,мада јас веќе оддамна се откажав од ПБ,само 1 сезона вредеше:smir:

Исто ко Џек Бауер што во 24 почна да личи на Чак Норис (не умира човеков ни под разно) , исто и за Мајкл Скофилд не постои замка од кој не може да се извлече.
Гледам си се дал во објаснување на серијава . Е па една работа не ми е јасна од 6 епизода . Екипава користи високо софистициран уред со кој ги копира Сцила картиците , а црњата од "Компанијата" нема уред за следење на мобилниот на Махоун :nesvest:
Да не се разбереме погрешно , јас и понатаму ќе ги симнувам најновите епизоди од Призон Брејк , ама веќе видена работа е . Ја гледам серијава со мнооогу помала заинтересираност , реда ради :nesum:

Махоун навреме го прекина разговорот, пошо знај од која секунда почнува следењето на мобилниот. За другото си во право...

Е арно ама , миелам дека требаше серијава со втора сезона да си заврши за да си го задржи нивото .Веќе ми стануваат смешни епизодиве . Глумциве реално супер си ја вршат работата , но требало на сценариото да се поработи .
П.С Работава ми заличува ко 24 серијата која ја баталив со гледање во 5 сезона !

Нормално е да варира гледаноста од сезона во сезона,
нема серија која е гледана со ист интензитет секоја сезона, па макар биле тоа и легендарните Friends :)

Кога почнав да ја гледам серијава мислев дека е најинтересната што сум ја гледал :vozbud:
зарем има некоја поинтересна серија од оваа?
:smir:

Друг жанр е тоа :)

Инача епзодава беше доста солидна и содржајна,ќе беше топ ако Махоун го убиеше нигерот ама за тоа ќе си причекаме.Сеа за сеа сум под импресии од Гречен,тоа е чудо е жена :vozbud:

а да и од на Сара деколтето сум импресиониран исто :)

Друг жанр е тоа :)
Инача епзодава беше доста солидна и содржајна,ќе беше топ ако Махоун го убиеше нигерот ама за тоа ќе си причекаме.Сеа за сеа сум под импресии од Гречен,тоа е чудо е жена :vozbud:
а да и од на Сара деколтето сум импресиониран исто :)
Нигерот сигурно ќе го јаде , само мислам дека и Махоун ќе скине конци тогаш!
А гарант и Гречен ќе се убаци у групата на Скофилд , па тука ќе има доста заебанции . Истово беше и во втора сезона кога Махоун и Скофилд се Бркаа цело време , а после станаа најдобри другарчиња :uvo:
Кај виде деколте кај Сара море Пејо , па типкава е даска ?Сигурно вондербра има ставено:pos2:

Нигерот сигурно ќе го јаде , само мислам дека и Махоун ќе скине конци тогаш!
А гарант и Гречен ќе се убаци у групата на Скофилд , па тука ќе има доста заебанции . Истово беше и во втора сезона кога Махоун и Скофилд се Бркаа цело време , а после станаа најдобри другарчиња :uvo:
Кај виде деколте кај Сара море Пејо , па типкава е даска ?Сигурно вондербра има ставено:pos2:

Не е иста за секого... Јас ја гледам баш надарена... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom