Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Нема проблем. Инаку среда наутро излегува тазе :)

Да не си грешка брат во вторник сабајле веќе на рапидшаре ја има среда со се превод се гледа :)

Да не си грешка брат во вторник сабајле веќе на рапидшаре ја има среда со се превод се гледа :)

Да, во 5 сабајле излегвит торент
а вечер со превод ќе ја имаме :)

Неоооооо!!!!! :) си знаеш брат, и ако може убаци ми го на прфил линкот пошто нема да имам интернет до први на дајл ап сум,да си ја симнам натенане без да отварам темава да не ми се расипе дожвувањето :)

Ајде јас прв да се пофалам дека ја гледав епизодата и дека многу ми се допадна. Ја гледав со англиски превод, ама ова на крајот само не го разбрав што е разговорот мегу Махоун и Вајат. Ке може некој да ми преведе ако има Англиски превод.

Ако може некој да ми прати по пп линкови од сите 6 епизоди ама да не се преку торент

Добра епизода, почнува да се заплеткува сега се појќе и појќе. Со Гречен на слобода, работите ќе се менваат

Ајде јас прв да се пофалам дека ја гледав епизодата и дека многу ми се допадна. Ја гледав со англиски превод, ама ова на крајот само не го разбрав што е разговорот мегу Махоун и Вајат. Ке може некој да ми преведе ако има Англиски превод.
СПОЈЛЕР

Махун сакаше да го намами на Вајат. Но тој не наседна, и тогаш Махоун му рече дека кога ќе го сретне некогаш, ќе го убие. Меѓу линии читано мислам дека ова беше. Пред пола сат ја изгледав и јас, супер епизода:)

Ke moze li nekoj da mi dade link od 6 epizoda ama od rapidshare ili megaupload zatoa sto ne znam da ja simnam od linkot sto go postavi Ja Sakam :tapp::tapp:

Ne stavajte se snajdov :)

Кога почнав да ја гледам серијава мислев дека е најинтересната што сум ја гледал :vozbud:
Е арно ама , миелам дека требаше серијава со втора сезона да си заврши за да си го задржи нивото .Веќе ми стануваат смешни епизодиве . Глумциве реално супер си ја вршат работата , но требало на сценариото да се поработи .
П.С Работава ми заличува ко 24 серијата која ја баталив со гледање во 5 сезона !

Кога почнав да ја гледам серијава мислев дека е најинтересната што сум ја гледал :vozbud:
Е арно ама , миелам дека требаше серијава со втора сезона да си заврши за да си го задржи нивото .Веќе ми стануваат смешни епизодиве . Глумциве реално супер си ја вршат работата , но требало на сценариото да се поработи .
П.С Работава ми заличува ко 24 серијата која ја баталив со гледање во 5 сезона !

Шо ти наликува на 24, жити телото?
Он топик - Во шестава епизода добро беше што облеката му беше на Махоун сменета, веќе од Сона ја носеше онаа блузана... :nesvest:
А доколку тимов одлучеше да не го спасува, туку да продолжи со мисијата... Скофилд и Буроус ќе ми беа на листата на ликови шо ги мразам... Иако Буроус веќе е поради тоа што мислам дека нема никаква улога во серијата освен да го зачутува хакерон и да го препрашува Скофилд за некои работи во мисијата шо не можи да ги сфати...
Инаку 3 бегство од затвор... Аман бе? :) Можеа на сценариото да поработат стварно, имаат во оваа сезона фантазија да уклучат, не истото па истото... :helou:

Е да бе. Ако ја завршеа со втората сезона, што ке гледавме сега, некоја шпанска ли серија?
Шо ти наликува на 24, жити телото?
Он топик - Во шестава епизода добро беше што облеката му беше на Махоун сменета, веќе од Сона ја носеше онаа блузана... :nesvest:
А доколку тимов одлучеше да не го спасува, туку да продолжи со мисијата... Скофилд и Буроус ќе ми беа на листата на ликови шо ги мразам... Иако Буроус веќе е поради тоа што мислам дека нема никаква улога во серијата освен да го зачутува хакерон и да го препрашува Скофилд за некои работи во мисијата шо не можи да ги сфати...
Инаку 3 бегство од затвор... Аман бе? :) Можеа на сценариото да поработат стварно, имаат во оваа сезона фантазија да уклучат, не истото па истото... :helou:
Да, да. Требаше Мајки некои супер моки да добие.:pos2: Функцијата на Линколн во серијата е да го спасува брат му од неволји и ако има некој за тепање да го тепа. Линколн Д Бест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom